Thai Koh Samui 1st. Grow
Re: Thai Koh Samui 1st. Grow
Ustvari mislim da sam kontaminirao dok sam mrvio substrat bilo je prilićno propuha, moja greška. Ali nema veze prilično sam zadovoljan sa urodom pogotovo sa kvalitetom i ako je malo obogačen kukuruz. 

- Mary Jane.
- Ima zahvala: 19 puta
- pohvaljen: 39 puta
Klobuci predobro izgledaju, seksi

"If you only knew the magnificence of the 3, 6 and 9, then you would have a key to the universe.”
- Nikola Tesla
- Nikola Tesla
Jutros sam pobrao peti flush, samo trinaest gljiva. Postat ču slike kad nabavim punjač za baterije, jer mi je foto aparat prazan.
ma super ti je i to.....
treba doci do petog flusha (ja jos nisam uspio)....
svaka cast!
treba doci do petog flusha (ja jos nisam uspio)....
svaka cast!
....it didn't make any sense.....
- Mary Jane.
- Ima zahvala: 19 puta
- pohvaljen: 39 puta
da, dobro je, ako ih je 13 znači da će još barem 3-4 flusha izać, jedino ako nešto ne sjebeš
meni je rekord 10, ak ću brojat 10-ti samo dva komada hehe
mislim ne bitno koliko je bitno da radiš ono što voliš

meni je rekord 10, ak ću brojat 10-ti samo dva komada hehe

mislim ne bitno koliko je bitno da radiš ono što voliš

"If you only knew the magnificence of the 3, 6 and 9, then you would have a key to the universe.”
- Nikola Tesla
- Nikola Tesla
Hvala prijatelji na podršci. He, he valjda neču ništa zajebati
Sljedeču turu koju budem radio biti će Brazil,Orossa ili PESA, te spore imam i postalo mi je fora hobi, sakupljanje spora raznih streineva, kolekcioniram ih. Samo je šteta zabog pravila foruma tj. našeg ljepog zakona da si ne nemožemo zamjenlivati strejnove u kolekcionarske svrhe. Ali pravila su pravila i moramo se tako i pridržavati.

Sljedeču turu koju budem radio biti će Brazil,Orossa ili PESA, te spore imam i postalo mi je fora hobi, sakupljanje spora raznih streineva, kolekcioniram ih. Samo je šteta zabog pravila foruma tj. našeg ljepog zakona da si ne nemožemo zamjenlivati strejnove u kolekcionarske svrhe. Ali pravila su pravila i moramo se tako i pridržavati.