Indonesia Paradise- u lovu na Veglji
Indonesia Paradise- u lovu na Veglji
Pozz ljudi,jedan brzi report sa Bali-a.Dakle,svaki lokalac nudi Veglji.Koje naravno rastu u lokalnim sumama.Medutim,ovdije trentno nije kisna sezona pa su dosta skupe.Kako doznajem rastu na konjskom i kravljem odpadu.Gandza dolazi sa Sumatre.More je ko pisaka.Drotova ni za ljek hahah.Ljudi su mi malo cudni, vjerovatno jer sam ovdije tek 4. dan (otp.2-3 mjeseca to go).Privikavanje je u tijeku.Ocekujte za koj dan slikice i pokoji report! 

miris pokošene trave 

- mr. gljiva
- Ima zahvala: 37 puta
- pohvaljen: 97 puta
Re: Indonesia Paradise- u lovu na Veglji
Pazi da ti se ne svidi pa ostaneš tam
iščekujemo sljikice molim 

skuliran do jajc 

Super, jedva čekamo report o gljivama iz prirode...
Uzivaj
Uzivaj

Sto rece moja baba:"Sve sto raste iz Zemlje to je zdravo".
Se može znati što ćeš raditi tamo 3 mjeseca? Ili zašto si tamo? Slike, slike i slike.... ASAP. 

Omne nimium, quamvis optimum, naturae inimicum est.
UUU jedva čekam, nestrpljivo očekujemo riport, slike i pričapričalice/ doživljaje
uživaj i za nas!

❧ “If you can't understand it without an explanation, you can't understand it with an explanation" ☙
- extranoize
- Ima zahvala: 60 puta
- pohvaljen: 105 puta
samo slijedi trag izmeta! 

Okali se u Materiji, sine Zemlje, okupaj se u njezinim gorućim slojevima, jer ona je izvor i mladost tvojega života.
Pierre Teilhard de Chardin
Pierre Teilhard de Chardin
Bilo bi lepo uz trip report da napises i opsti report, kako ljudi tamo zive, malo o kulturi, biljnom i zovotinjskom svetu, hrani, kao i da okacis slike ako si u mogucnosti.
Introduce a little anarchy, upset the established order and everything becomes chaos