Last minute pitanja

Informacije o gljivama, uzgoju, metodama, nabavi materijala...
Mary Jane.
rank9
Ima zahvala: 19 puta
 pohvaljen: 39 puta

Re: Last minute pitanja

Post Postao/la Mary Jane. »

Dobro došao :ymhug:
Svi smo mi bili jednom početnici, neki se još tako i odjećaju :D ugl. prije svega želim puno sreće, svi smo tu da pomognemo, slobodno pitaj za sve šta nije jasno.
Evo ovdje naručiš print, odaberi strain koji želiš; http://fsre.nl/?page_id=165
"If you only knew the magnificence of the 3, 6 and 9, then you would have a key to the universe.”
- Nikola Tesla
zelenitooth
rank1
Ima zahvala: 1 put

Post Postao/la zelenitooth »

Hvala na dobrodoslici :thumbsup: Ono sto me najvise interesuje je da li mogu bilo koji od ovih strainova da uzgajem na razi jer mi to izgleda najjednostavnije a i najbolje objasnjeno. :D Oko narucivanja sam sve skontao, samo me ovo trenutno muci. Koju odabrati za raz pa da saljem euro u ponedeljak, i da sacekam "odgovor" :ymsmug:
Mary Jane.
rank9

Svejedno ti je što god da odabereš uspjet će na raži ako si sve dobro uradio. Odaberi 3 vrste, pa će ti oni izabarati jednu od tih koje si ti napisao. Savjetujem Thai, jer su najbolje za početnike, jednostavne i brze, a vidim i neki novi Strain-Z taj mene zanima :lovee:
"If you only knew the magnificence of the 3, 6 and 9, then you would have a key to the universe.”
- Nikola Tesla
zelenitooth
rank1

Post Postao/la zelenitooth »

Hvala na savetima a i na podsci... Narucujem pa javljam, trebace mi pomoc svakako... =; Sta bi sa onim benzinom :p
Mary Jane.
rank9

Javi kad kreneš s uzgojem, napravi si dnevnik pa tamo sve pišeš i pitaš šta nije jasno, ma joj nisam uspio puno promjenit, pušim takvo kakvo je, ostavio sam jučer cijeli dan otvoreno na zraku ali malo jako malo je mirisa izhlapilo. Tip je vozio ganju u rezervaru, znači zapakirano u vrečicu i takvo je stavio u benzin i normalno da je nagrizlo kesu i 5kg vutre je plivalo unutra =)) Bravo za bisere :ymapplause:
- Nikola Tesla
zdravkozg83
rank2

Post Postao/la zdravkozg83 »

pozdrav!pricao sam nesto s jednim frendom i kaze mi da mu pinovi izbijaju ali samo uz rub box(uz plastiku)i neki idu prema dolje izrastajuci u gljice.
zasto mu se to događa i sto raditi u tom slucaju?
posto sam ja odustao trenutno od gljivica on treba pomoc pa eto ako netko zna bio bi vam zahvalan a i ja:))mozda dobijem koju od njega:)
tommyzg
rank3
Ima zahvala: 6 puta
 pohvaljen: 10 puta

Post Postao/la tommyzg »

desava se jer se 'kolac' skupi pa ostane prostora izmedu njega i posude.kad sve mjesas u posudu stavi komad folije il plasticne vrece,meni inace osane priljubljeno uz kolac pa nemam bas pinova sa strane..ali nije to nikakav problem nek ih pusti da rastu samo :)
zdravkozg83
rank2

hvala!
zdravkozg83
rank2

evo sad je fend kod mene pa malo skupa citamo majku.njemu rastu dvije male gljivice s ruba boksa i jos njih par ali isto samo s ruba.zasto ne rastu s cijele povrsine?
sve sreca pa on nema curu:)nema brigu ko ja prije tjedan dana:)joj sam kad se sjetim mi muka:)))
acala
rank2
 pohvaljen: 4 puta

Post Postao/la acala »

Dragi prijatelji imam pitanje vezano za vermikulit. Trenutno u Srbiji ne moze da se nadje, cak ni u radnjama gde je bilo , Hidroponika vec par meseci nema, dobavljaci ne donose. Interesuje me da li neko zna neku firmu koja u Srbiji prodaje vermikuit , nije bitno dal je 10l ili 100l , kupila bih.

Citam sve i svasta , kokosov treset imam, perlit imam, da li to moze zameniti vermikulit? Postoji li neka zamena uopste za vermikulit?

Hvala
Odgovori