Predložite dobar Film :)

Što ste zadnje dobro gledali a želite sa drugima podijeliti...
Frenzy
rank6
Ima zahvala: 17 puta
 pohvaljen: 31 put

Re: Predložite dobar Film :)

Post Postao/la Frenzy »

Coraline sam iskreno da ti kažem pogledao na pola oka tak da se nisam stigao udubiti u priču, Leon the professional ne zato kaj Luc Besson nije moj kruh i mlijeko :P Black Swan se zapravo ne mogu još odlučit jer mi je fotografija u filmu odlična i fino je uklapaju u cijelo poigravanje sa njenom psihom, ali opet Natalie Portman koja mi je bila 6 puta kvalitetnija glumica dok je bila mlađa nego kaj je sad malo kvari dojam, ali opet to je moje mišljenje.

[media]link[/media]
Meni najjači Burtonov :)
Misli se čiste dok je svijet u magli, koraci su lagani...
WIZARD
rank4
Ima zahvala: 35 puta
 pohvaljen: 20 puta

Post Postao/la WIZARD »

od autora dokumentarca ayahuasca other worlds
http://www.imdb.com/title/tt0276830/
[media]link[/media]
Sometimes there is a moment as you are awakening when you become aware of the real world around you, but you are still dreaming.When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen.
Frenzy
rank6

Post Postao/la Frenzy »

Easy A
[media]link[/media]
Genijalan, baš me fino obradovao na ovaj čudni dan :D A i malo sam se zapalio za Emmu Stone :P
Red
Moderator
Ima zahvala: 242 puta
 pohvaljen: 704 puta

Post Postao/la Red »

Iako komedije ne preferiram (jer su najcesce debilne i jadan smisao za humor) moram priznat da mi Emma digne film na drugi livel. cura je zbilja odlicna. U zadnje vrijeme ima par dobrih filmova i moram ODMAH izdvojiti The help kojeg sam nedavno preporucila, upravo sa Emmom. The help nije komedija, ali ima elemente, Emma je posao odradila fenomenalno. A i na easy A sam se nasmijala...

gledao mozda Crazy, Stupid, Love. ima dobre momente :D

slika
“If you can't understand it without an explanation, you can't understand it with an explanation"
Frenzy
rank6

Post Postao/la Frenzy »

Nisam al budem definitvno bacio oko, a The Help se spremam pogledat jer sam vidio da si ga predložila a i napravio sam si spisak filmova sa Emmom :lovee: . Ne znam, nisam dugo vidio glumicu sa tolikom karizmom i točno ono kaj si i rekla, digne film na neku drugu razinu. U Easy A su mi starci najjači, vrištao sam svaki put kad su bili u kadru.
slika
Jesi pogledala? Meni je skroz ok za ubit vrijeme, malo koljačine krvi i pušaka. Nije neko remek dijelo ali nije rađeno s tom nakanom.
Red
Moderator
Ima zahvala: 242 puta
 pohvaljen: 704 puta

Post Postao/la Red »

nisam, rijetko pogledam takvu vrstu flma, tipo shoun of the dead i sl. Nekako mi ne legnu, iako je sve to zabavno, pretjerano, nazalost nije mi dovoljno da me zabavi. kako god, ponekad me glumacka ekpia primam pa pogledam sve i svasta ali rijetko :P

Jel netko gledao ovaj novi, Imortals? toliko ocekavinja a na kraju nista osim vizualnog dojma.

slika
“If you can't understand it without an explanation, you can't understand it with an explanation"
WIZARD
rank4

Post Postao/la WIZARD »

bas juce skinuo dvdscreen rip ali mnogo je mracna slika i ipak nisam hteo da pogledam ,sacekacu BRrip :)
Sometimes there is a moment as you are awakening when you become aware of the real world around you, but you are still dreaming.When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen.
WIZARD
rank4

Post Postao/la WIZARD »

eo setio sam se ovog ,ne znam dal ste gledali
http://www.imdb.com/title/tt0446013/
[media]link[/media]
Frenzy
rank6

Post Postao/la Frenzy »

Pogledao sam Crazy, Stupid, Love. i The Help. Što reći. CSL fakat ima momenata, pogotovo ono pred kraj na terenu za mini golf, umirao sam od smijeha a i volim Steve Carella jako. The Help, moćan do bola i preporučam svima da pogledaju, ako bude nominiran zaslužuje to.
slika
Ne znam jel gledao itko, meni je odličan. Ryan Gosling mi je trenutno najbolji mladi glumac, nevjerojatno je kakve sve uloge prihvaća i koliko ih dobro odrađuje.

Somewhere
Sofia Coppola je krenula dobrim putem da postigne status kao i njezin stari.
oßliK
rank3
Ima zahvala: 10 puta
 pohvaljen: 7 puta

Post Postao/la oßliK »

Dr. Strangelove or: How I Learned to Stop Worrying and Love the Bomb (1964)
http://www.imdb.com/title/tt0057012/

President Merkin Muffley: How is it possible for this thing to be triggered automatically and at the same time impossible to untrigger?
Dr. Strangelove: Mr. President, it is not only possible, it is essential. That is the whole idea of this machine, you know. Deterrence is the art of producing in the mind of the enemy... the FEAR to attack. And so, because of the automated and irrevocable decision-making process which rules out human meddling, the Doomsday machine is terrifying and simple to understand... and completely credible and convincing. :ymdevil: ...

enjoy! :)
Odgovori