Fsre narucivanje?
Re: Fsre narucivanje?
markica (za pismo, inozemstvo= oko 7 kn) + sanducic. najjednostavnije 

❧ “If you can't understand it without an explanation, you can't understand it with an explanation" ☙
-
- Ima zahvala: 101 put
- pohvaljen: 232 puta
Fsre majice bih uzeo odavde http://fsre.nl/?page_id=144
Ali imam jedno pitanje, tamo pise (To get this offer we only accept proper prints!)
Sta im to znaci, i kako ja da im dokazem da su moji printovi sigurni.
Ali imam jedno pitanje, tamo pise (To get this offer we only accept proper prints!)
Sta im to znaci, i kako ja da im dokazem da su moji printovi sigurni.

Da li biste radije bili zabrinuti genije ili vesela budala?
Ma mislim da im to najviše znači da je svaki print na svojem komadu folije, zatvoren kako treba i to. I da je na svakoj foliji print, da ih ne zajebeš.
Moram reć da su im majice stvarno dobre i kvalitetne, nije neko tanko smeće.
Moram reć da su im majice stvarno dobre i kvalitetne, nije neko tanko smeće.
“Side? I am on nobody's side, because nobody is on my side, little orc.”
-
Saljem im ovih dana printove ja mislim da ce biti 40-tak, jer sa jednim klobukom printam 3 puta.
Stvarno su prepuni spora i steta da se sve stavlja na jednu foliju, ovako ce vise ljudi imati sanse.
A ladno bih mogao da razvucem na 5+ printova, jer u proseku za 4 sata toliko napada da ja nikada nisam video takav print niti dobio.
Inace:
Jel nije problem da im posaljem sve u jednoj ili 2 zip lock vrecice, ne moram valjda da koristim za svaki print razlicitu kesicu?
I jel oni placaju postarinu za majcu NL/SR, ako ne koliko kosta postarina?
Stvarno su prepuni spora i steta da se sve stavlja na jednu foliju, ovako ce vise ljudi imati sanse.
A ladno bih mogao da razvucem na 5+ printova, jer u proseku za 4 sata toliko napada da ja nikada nisam video takav print niti dobio.

Inace:
Jel nije problem da im posaljem sve u jednoj ili 2 zip lock vrecice, ne moram valjda da koristim za svaki print razlicitu kesicu?
I jel oni placaju postarinu za majcu NL/SR, ako ne koliko kosta postarina?
Bilo bi najbolje da im saljes printeve posebno, svaki u svojoj zip- vrecici. da se sa printevima sto manje barata i da im pojednostavis daljnji proces. ali ako nemas vrecica, boze moj, nije tragedija 
koliko se sjecam, kada sam kupovala majicu, poslala sam im 10 eura i postarina je ulazila u cijenu. pa sada ne znam jel ima kakvih promjena od tada, treba pitat na mejl Kaspera. koliko tocno da se posalje, ali mislim da je u cijenu uracunato sve

koliko se sjecam, kada sam kupovala majicu, poslala sam im 10 eura i postarina je ulazila u cijenu. pa sada ne znam jel ima kakvih promjena od tada, treba pitat na mejl Kaspera. koliko tocno da se posalje, ali mislim da je u cijenu uracunato sve

❧ “If you can't understand it without an explanation, you can't understand it with an explanation" ☙
Ja sam im bio poslao sve printove u istoj vrećici, nije bilo problema s tim.
I kad im tako šalješ printeve za majicu netrebaš platit poštarinu, samo pošalješ printeve i svoju adresu i dođe ti majica.
I kad im tako šalješ printeve za majicu netrebaš platit poštarinu, samo pošalješ printeve i svoju adresu i dođe ti majica.
“Side? I am on nobody's side, because nobody is on my side, little orc.”
Mozda malo glupo al jebiga, u vezi narucivanja sa FSRE, trebam li ljepiti postanske markice i na svoju povratnu kovertu ili ce to oni??
Promjena dolazi iznutra.
-
Oni ce to.
Samo ubacis kovertu i napises povratnu adresu.
Samo ubacis kovertu i napises povratnu adresu.
Kada je netko zadnji puta narucivao sta od njih?
Narucio sam printeve no nista, sada vec nekih pet tjedana je proslo.
Frend je narucio i za sebe te ni on jos nista nije dobio.
Sada ne znam dali da narucujem opet..ili da cekam jos malo.
Nema sanse da su se "zagubila" oba pisma tj od frenda i od mene...kada su vama dolazili printevi tj koliko ste cekali?
Nije bed, narucim ja opet samo da znam dali da ocekujem postara ili ne...hehehe...cekam ga kao ozebli sunce.
Narucio sam printeve no nista, sada vec nekih pet tjedana je proslo.
Frend je narucio i za sebe te ni on jos nista nije dobio.
Sada ne znam dali da narucujem opet..ili da cekam jos malo.
Nema sanse da su se "zagubila" oba pisma tj od frenda i od mene...kada su vama dolazili printevi tj koliko ste cekali?
Nije bed, narucim ja opet samo da znam dali da ocekujem postara ili ne...hehehe...cekam ga kao ozebli sunce.

koliko znadem, do 3 tjedna je normalica... poslat opet najjednostavnije i bit suptilan sa kovanicom, neki postari osjete kovanicu i maznu, pa znaju i pisma bacit, nije ni prvi ni zadnji put