Jednostavno su rekli da ne šalju ništa u Hrvatsku. Dobro, zaprimili su moju narudžbu, ali odmah zatim su je poništili. Ne šalju u Hrvatsku. Uredno su vratili pare. Kamo dalje

ajme šta se imaš brinut ja imam 50 hwb sjemenki leži negdje kupio za 5 dolara na ebayu, bljak bljak to meni kao da sam povuka jedan dim i to je to, s željom za povraćanje, doći će ti, ako ne dodje (što stvrano nikad mi se nije desilo) samo kažeš porukom dostavljaču da pošiljke nije stigla i pošalje ti novu s ekstra poklonom , jer i oni žele zadržati zlatne zvjeziceSYDasdf je napisao/la:Naručio sjemenke 31.5., poslali jučer (3.6). Baš me zanima kada i hoće li uopće stići. Čini mi sa da je problem u tome što je zabranjeno uvoziti ikakve sjemenke van EU bez nekakvog certifikata ili originalnog pakiranja,tako nešto. Sad, vjerojatno su ebay pošiljke puno češće i manje sumnjive nego pošiljke iz Nizozemske, pa će valjda proći. Ali ako je IamShaman ukinuo dostavu Hrvatskoj zbog previše vraćenih pošiljaka,to nije dobro. Ah, represivna, ograničena nazadna državo!