Forum je nov i molimo za strpljenje
Re: Forum je nov i molimo za strpljenje
ne znam da li je to moguce, ali bilo bi super kad bi imali na board index-u 10 posljednjih postova na forumu. ja se ovako gubim, a vjerujem i vecina, pa mi je iskreno mrsko sve ovo pregledavati
pozz
pozz
zao mi je, mislim da phpbb forum- kao što je ovaj- nema tu opciju
ako netko zna, sa tehnicke strane, kako bi mogli unaprijediti ovaj forum, da svima bude jednostavnije, neka mi se javi
ako netko zna, sa tehnicke strane, kako bi mogli unaprijediti ovaj forum, da svima bude jednostavnije, neka mi se javi
❧ “If you can't understand it without an explanation, you can't understand it with an explanation" ☙
ovaj novi izgled logoA je toliko lep da sam morao da bacim komentar.. prosto sam odusevljen, i vise od toga svaka cast
Hvala
vidim nitko nista ne komentira, pa si mislim ili je svima grozno pa se stide ili im se svida ali su prelijeni pohvaliti
vidim nitko nista ne komentira, pa si mislim ili je svima grozno pa se stide ili im se svida ali su prelijeni pohvaliti
❧ “If you can't understand it without an explanation, you can't understand it with an explanation" ☙
Lijep je, sviđa mi se neupadljivost
Ohmu, go back to the Forest. This is not your world.
After silence, that which comes nearest to expressing the inexpressible is music.
~Aldous Huxley
After silence, that which comes nearest to expressing the inexpressible is music.
~Aldous Huxley
-
- Ima zahvala: 101 put
- pohvaljen: 232 puta
Total posts:422 | Search user’s posts
(4.19% of all posts / 1.01 posts per day)
Najzad sam presao 0.(nesto) posts per day.
Uvek mi je islo na zivce to 0.5 i ostalo.
A i usput sta je to 128bit enkripcija video sam wiz nesto piskara.
Nije valjda da nismo zasticeni kao beli medvedi.
JEl ima to na vutra.org ta enkripcija?
(4.19% of all posts / 1.01 posts per day)
Najzad sam presao 0.(nesto) posts per day.
Uvek mi je islo na zivce to 0.5 i ostalo.
A i usput sta je to 128bit enkripcija video sam wiz nesto piskara.
Nije valjda da nismo zasticeni kao beli medvedi.
JEl ima to na vutra.org ta enkripcija?
Da li biste radije bili zabrinuti genije ili vesela budala?
jeste i to pokusavamo srediti vec neko vrijeme, u biti od pocetka, ali nikako da nam doticna osoba ...khm...khm... to napokon stavi. pisalo se vec o tome... obecano je ovih dana, poslala mejl i tako...uskoro nadam se
daj mi da brišem postove ssovjeee
recite ne yogi, kao drogi!
mozes editirat ali brisat ne mozes