Vijesti iz Entheo & Psy Svijeta i srodne teme
Re: Vijesti iz Entheo & Psy Svijeta i srodne teme
maloooo je ta cijena pretjerana
no zivo me zanima kako to izgleda biti u tim lebdecim sobama hahahah

❧ “If you can't understand it without an explanation, you can't understand it with an explanation" ☙
"Psihodelicna droga ne siri, vec suzava um"
http://www.tportal.hr/scitech/znanost/1 ... va-um.html
[sarcasm]Krajnje objektivno izvjesce, u samom vrhu nepristranosti
[/sarcasm]
[sarcasm]Krajnje objektivno izvjesce, u samom vrhu nepristranosti

I'm not in denial, i'm just selective about the reality i choose to accept
- Beyond Le Fov
- Ima zahvala: 425 puta
- pohvaljen: 1455 puta
ne kuže da to tak mora biti da bi se stvorili uvijeti za spoznaju i proširenje svijesti na taj način. Korisni rezultati konzumacije se mjere postignućem u praksi u vidu poboljšanja vlastitog poimanja svijeta, unapređenjem svog bića, a ne špekulacijama nad fizikalnim anomalijama za vrijeme konzumacije.
Baš mi je zanimljivo kako se psilocybin u tekstu oslovljava kao 'droga', da gljive kapsulira i prodaje neka poznata farmaceutska tvrtka sigurno bi bio 'lijek'...
“Side? I am on nobody's side, because nobody is on my side, little orc.”
tužna vijest za pročitat uz jutarnju kafu -> http://danas.net.hr/svijet/page/2011/05/09/0802006.html 

A čuj, složio bih se da je tužna vijest da tip nije istu stvar napravio 4 puta. Pa koliki retard moraš bit? Normalan čovjek bi se maknuo od toga da se jedan put izvuče s uvjetnom, a ne tri. Amerika ima taj 'three strikes' program, i još je to naravio dok je bio pod uvjetnom.
I s 350 grama je sigurno diler, tako da zaslužuje sve što ga stigne...
I s 350 grama je sigurno diler, tako da zaslužuje sve što ga stigne...
da, slažem se s tobom, razmišljao sam i ja kasnije o tome... samo sam mislio tužno što zbog toga
http://www.jutarnji.hr/dekriminalizacij ... 3122217145
"Zakoni ne razlikuju lake i teške droge s razlogom. Zato ih ni mi kao stranka ne želimo razlikovati", rekla je Kosor
ja nemogu jebeno vjerovati kakve ignorantne čobanske seljacine vode ovu zemlju i ponosno paradiraju apsolutnim neznanjem o stvarima koje zele kontrolirati. jesu i u portugalu i u nizozemskoj lake droge razorile obitelji, ili su potrosnja teskih droga i kriminal redovito godinu za godinu padali nakon dekriminalizacije? užas i jebena katastrofa, gdje su sad europske vrijednosti kad u vise od pol zapadne europe neces biti KRIMINALAC zbog par grama suhog lisca
"Zakoni ne razlikuju lake i teške droge s razlogom. Zato ih ni mi kao stranka ne želimo razlikovati", rekla je Kosor
ja nemogu jebeno vjerovati kakve ignorantne čobanske seljacine vode ovu zemlju i ponosno paradiraju apsolutnim neznanjem o stvarima koje zele kontrolirati. jesu i u portugalu i u nizozemskoj lake droge razorile obitelji, ili su potrosnja teskih droga i kriminal redovito godinu za godinu padali nakon dekriminalizacije? užas i jebena katastrofa, gdje su sad europske vrijednosti kad u vise od pol zapadne europe neces biti KRIMINALAC zbog par grama suhog lisca
Ohmu, go back to the Forest. This is not your world.
After silence, that which comes nearest to expressing the inexpressible is music.
~Aldous Huxley
After silence, that which comes nearest to expressing the inexpressible is music.
~Aldous Huxley
Najgore je što jebeni retardi ne žele shvatiti da je glavni (i u biti jedini u slučaju 'lakih') način na koji droge uništavaju živote i obitelj taj što korisnike bacaju u zatvore zbog zanemarivih količina i obilježavaju do kraja života.
Ovaj brod nepovratno tone, i svi pametni će pobjeć prije nego bude pre kasno...
Ovaj brod nepovratno tone, i svi pametni će pobjeć prije nego bude pre kasno...