Last minute pitanja
-
- Ima zahvala: 101 put
- pohvaljen: 232 puta
Re: Last minute pitanja
Nem potrebe da drzis tako obavijene ne smeta im svetlo, i bice dobro u ormaru sto da ne, mada mozes i na sto d aih stavis, samo negde gde je odgovarajuca temperatura.
Moze filter od pljuga, ja stavljam filter za espreso kafu samo ga evzem gumicom i ekstra.
Moze filter od pljuga, ja stavljam filter za espreso kafu samo ga evzem gumicom i ekstra.
Da li biste radije bili zabrinuti genije ili vesela budala?
- wizard.hannah
- Ima zahvala: 35 puta
- pohvaljen: 16 puta
Di držiš jarove?
Ovi filteri...dal ih prekriješ sa folijom ili ostaviš ovak?
Dali čuvaš u mraku ili nije bitno...glavno da sunce ne udara?
By the way...meni su bez tih filtera normalno miceliji se zbildali.
Sa srećom...od kontaminata i dobrim flushevima later.
Peace by MUP-HR
Ovi filteri...dal ih prekriješ sa folijom ili ostaviš ovak?
Dali čuvaš u mraku ili nije bitno...glavno da sunce ne udara?
By the way...meni su bez tih filtera normalno miceliji se zbildali.
Sa srećom...od kontaminata i dobrim flushevima later.
Peace by MUP-HR
You're traveling through another dimension, a dimension not only of sight and sound but of mind; a journey into a wondrous land whose boundaries are that of imagination. That's the signpost up ahead — your next stop, the Twilight Zone.
čitam malo po mycotopi, i svi mistaju(šprickaju s vodom svoje kolačiće) da li je to neophodno ili?
već imam ugrađen isparavač vode u boxu ...hoću da mi ovaj grow bude uspiješan jer će tobiti prvi

već imam ugrađen isparavač vode u boxu ...hoću da mi ovaj grow bude uspiješan jer će tobiti prvi

- wizard.hannah
Moj savjet...ako je veči terrarij, škatula di držiš micelije, vrijeme kada otvaraš poklopac da bi doveo friškoga zraka(rupice nisu dovoljne ako želiš da gljive budu velike, zdrave, bez ili sa malo aborta, ako želiš sinkroni flush a ne da 75% izraste u jednom a ostalih 25% u drugom momentu-"nemreš ih dunkati jer žalosno je uništiti 25% flusha-a dok raste tih 25% cake se parcijalizira iltiga počnu gljive rasti random...kao dugi polu flushevi-sve iz mog iskustva velim a ne sa nekog web site-a") je savršeno za malo mistinga. Pošpricaj pokraj cakeova tako da 10% slegne na cake. To napravi jednom dnevno. Ostalo prozračivanje mistaj rubove terrarija. Gljiva voli rosice na klobuku...i laganu maglicu na vrhu cakea.
----opet neznam koliko jako ti ovaj isparava? Ali čim pitaš vjerovatno bi dodao još moisturea.-----
Tako ja radim pogotovo kada su cakevo dali 4-5 flush. Dunkanje nema smisla. Jedino mistanje koje potakne zadnje atome da proizvedu gljive. A što je zanimljivo!?!?!? tada rastu gigantski primjerci.
Budeš vidio što ekipa veli...pa odluči...
Peace
Light
Love
Bless
----opet neznam koliko jako ti ovaj isparava? Ali čim pitaš vjerovatno bi dodao još moisturea.-----
Tako ja radim pogotovo kada su cakevo dali 4-5 flush. Dunkanje nema smisla. Jedino mistanje koje potakne zadnje atome da proizvedu gljive. A što je zanimljivo!?!?!? tada rastu gigantski primjerci.

Budeš vidio što ekipa veli...pa odluči...
Peace
Light
Love
Bless

You're traveling through another dimension, a dimension not only of sight and sound but of mind; a journey into a wondrous land whose boundaries are that of imagination. That's the signpost up ahead — your next stop, the Twilight Zone.
već ima 10 rupica u koje ulazi friški zrak, a koliko je vlažno unutra, pa 10 cm natopljenog perlita i 100 postotna vlažnost, sljeva se sve s rubova...u posudi gdje je grijač stavljen je na 32 stupnja u boxu je 26 tako da isparava i to dosta... 

- Otto Grunf
- Ima zahvala: 26 puta
- pohvaljen: 12 puta
Jel' Ovo Spada Pod Kontaminacije?
Kolonizirana Raz Kejsana Vermikulitom Sa Obe Strane I ovo Mi se Pojavi Nakon 3 Dana.

Isto Mi Se Pojavilo U Jednoj Od 4 Tegle Koje Su U Frizideru Skoro Mjesec Dana.

Da Li Je Pametno Pomijesati Ove Tri Sa Ovom Zhuckastom Radi Pokusaja Rez Efekta?
Kolonizirana Raz Kejsana Vermikulitom Sa Obe Strane I ovo Mi se Pojavi Nakon 3 Dana.

Isto Mi Se Pojavilo U Jednoj Od 4 Tegle Koje Su U Frizideru Skoro Mjesec Dana.

Da Li Je Pametno Pomijesati Ove Tri Sa Ovom Zhuckastom Radi Pokusaja Rez Efekta?
Staklenke držim u ormaru, uglavnom je zatvoren i još sam ih obložio salvetama za svaki slučaj.
Filteri su tako kako su na slikama, kroz njih sam išao iglom tako da bi mi možda pametnije bilo ovo s filterom za kavu kao dr.manijak.
Folije su još od kuhanja, nisam ih skidao, mislio sam da pokriva neke sitne rupe ili šta ja znam.
One su tamo u ormaru, bez nekog posebnog grijanja, hoće li izdržati ako malo zahladi?
Može li se to gajiti bez grijača?
Filteri su tako kako su na slikama, kroz njih sam išao iglom tako da bi mi možda pametnije bilo ovo s filterom za kavu kao dr.manijak.
Folije su još od kuhanja, nisam ih skidao, mislio sam da pokriva neke sitne rupe ili šta ja znam.
One su tamo u ormaru, bez nekog posebnog grijanja, hoće li izdržati ako malo zahladi?
Može li se to gajiti bez grijača?
Ist isto štoje meni Hypno odgovorio, googlay mycpss to zovu, izlučevine metabolita kad se micelij bori s bakterijama i kvascima, meni nikad dobro ne prozaiđe iz toga , uvjek se usmrdi, nadam se da tebe hoćegixxx13 je napisao/la:Jel' Ovo Spada Pod Kontaminacije?
- mandelbrot
- Ima zahvala: 1 put
- pohvaljen: 6 puta
Nazalost to ne vuce na dobro...bas se i meni jednom desilo nesto slicno i cim vidis da pocnu zute izlucevine se vidjat to znaci da se micelj s necim bori ( thnx. Hypnotoadu na tipu)
z = z*z +c
- wizard.hannah
Kako ti ekipa i veli....Gangrenozni prišt na miceliju od bakterije. Uvijek zasmrdi..u biti slatkasto zamiriši na početku. To nije oudside kontaminacija nego iznutra. Iz sjemenke. Nisi dovoljno vruču paru imao ili pritisak. Pa je preživjelo. Ali kako ti je cake dosta bijel...moglo bi preživjet. Ako vidiš da dalje buja vadi van micelij, reži taj dio i pokušaj iz toga dobit pinanje. Meni je više puta prošlo.