A moze to i krace - nikako.
Dobro, znam da nisam rekao nista novo, ali eto, ako je takvo stanje a jeste, ako ne mogu da promenim nista, jer ne mogu da se drvim i brecam, i novac je uslov za srecu, a jeste, ja pristajem na to da umrem u 45-oj kao bogati sredovecni muskarac

Ljudi uopsteno nemaju pojma o cemu se radi... a i da imaju oni svejedno cvrsto veruju da ne mogu promeniti svet, hm na zalost ja i kod sebe to osecam, priznajem. E sad, zasto svi ne bi imali? Pa zato sto je zemlja postala jako tesna. Pazi sad, pretpostavlja se da ce u ne tako dalekoj buducnosti (da ne nagadjam puno, ali mislim da je rec o za nekih 90-100 godina) ostati vode koliko za 1 casu nedeljno po coveku, to je prvi deo odgovora, zavrsite sam recenicu, o nafti da ne pricamo, to je vec opsesivno postalo. A drugi deo je da ne bi bas ni bilo pravedno da svi imaju jednako, jer u svemu mora postojati neko ko je glavni, a bas je to i bio i ispunjen je cilj.
Ljudi mahom ne rade nista i nemaju nista ali kukaju i nesrecni su.. pa sta je to onda? ''Dokon um - djavolje igraliste''. Druga je stvar ako si zadovoljan sa ..heh pa ni sa cim

Nikola Tesla je bio svestan upravo te nametnute ''vrednosti'' novca, osecam se glupo da ga ja komentarisem uopste, mali sam jos za to, ali covek je video stvari mnogo dalje i bio lud za svojim poslom, svejedno se kaze da je opet slava glavni pokretac ljudi pa tek onda novac, gledajuci po sebi sve sam svesniji toga, vazniji ti je uspeh nego novac, ne mogu da se odlucim koja je stavka ruznija od ove dve

Ili recimo jedan primer gde ti plasiraju pricu o globalnom zagrevanju, sa druge strane gomila naucnika tvrdi da nikakvo zagrevanje ne postoji i da je to totalna glupost! U principu, znate sta ja mislim, nadjes instinkte opet, slusas ih, ali ne pricas nikome o tome, jer sve je jedna velika dobro osmisljena laz, a ti ignorises sto vise mozes, spolja se prilagodi, iznutra se cuvaj, i to je citava prica s pocetka o sreci i zadovoljstvu a odmah i o zdravlju zar ne?
Ne postoje razlicita misljenja u sustini, sva su zasnovana na jednoj jedinoj globalnoj misli, ako to tako moze da se nazove
...i to je to