Dakle u ovom procesu se radi o Oživljavanju Amanite Muscarie,ovaj recept je pronadjen na:AmbrosiaSociety
Ovaj recept izvorno se nalazi u jednom od djelova Biblije,priča se da su tadašnji Svečenici i vjernici pravili ovaj recept od Amanite kako bih dobivali Informacije,Znanja i mudrosti kroz vizije koje pruža ova Gljiva.Na Amanitu se isto tako odnosi da je izvorno pravo Drvo Života,ne Adamova i Evina "Jabuka" več Dotična Amanita Muscaria.Sam proces ozivljavanja ove predivne Gljive se radi tako da se ostavi u ovoj tekučini da odstoji 6-12h i onda se vadi sva Tekučina tj 'Ambrosia' i ostavlja se samo prah u Teglici kako bih u narednih tjedan-dva dana razvio svoj Mycelium i počeo opet izrastati u Živu Gljivu,radi se o tome da kada ta gljiva sazrije kroz nekih 1-2 tjedana,ona je spremna za Korištenje,iznova i iznova,stvarajuči konstantne zalihe Ambrosie koja se može koristit u Duhovne i Iscjeljivajuče Svrhe.Nakon svake uporabe Holy Graila,ostavlja se 14-30 dana bez Hrane tj odabranog Liquid Fooda,koji moze biti ili Voda+med ili Pasterizirani sok od Grejpa.I onda se opet izabire odredjeni Liquid food koji se ostavlja 6-12 h i onda je spreman za uporabu,Dakle holy Grail tj 'Fungi' je taj koji uvijek ostaje u teglici,a Liquid food uviejk sluzi samo kao ekstrakcija kroz koju ce se izvuči Muscimol koji donosi te Vizije i isjeljiteljske efekte.Sa svakom sljedečom uporabom,taj Holy Grail postaje potentniji i jači,i isto tako daje puno Ozbiljnije i 'Veličanstvenije' Vizije.
Ovo je trenutno kako to izgleda i nadajmo se da neče doči do kontaminacije pošto sam pratio svaki potreban Korak,iako je Kontaminacija Česta,držite mi fige da ovo uspije,kako bih mogao jos doprinijeti puno više Informacija i znanja o Ovom procesu,jer vjerujem da je ovaj recept zaista nešto Sveto i može pomoći svakoj osobi u svakom smislu i pogledu introspektive i lječenja iznutra.