da super bas mi je drago imam neki strah da ne sjebem s printom tak da ko da su znali pa mi poslali dva, od golden teachera folija je 5 puta veca nego od TKS ssdr.manijak je napisao/la:Sigurno je zbog toga, jos bolje za tebe.Khanabeast je napisao/la:Evo meni je danas stiglo pismo, nakon 3 tjedna tocno, trazio sam thai koh samui super strain a oni mi poslali to i jos golden teacher, kako to? poslao sam 5 eura umjesto 1 mozda zato?
Vodič za naručivanje printa s FSRE-a
-
- Ima zahvala: 1 put
Re: Vodič za naručivanje printa s FSRE-a
-
zanima me na koju adresu treba da posaljem i sta sve treba da pise na koverti tipa: postal code ime primaoca i sta treba da posaljem ako moze neko da mi opise sta je on sve napisao i poslao...
Pogledaj prvi post ove teme, zbilja je sve objašnjeno do u detalja 

❧ “If you can't understand it without an explanation, you can't understand it with an explanation" ☙
-
Pozdrav svima
Novi sam na sajtu ali veoma zainteresovan
jer moze mi neko rechi kako mogu naruciti spore od nekoju slicnu stranu kao fsre.nl jer ove otisle po odmore I ni su mi I nekako sigurni da ce se vratit stom traze donacije....hvala unapred
Pozz od Makedonija
Novi sam na sajtu ali veoma zainteresovan

jer moze mi neko rechi kako mogu naruciti spore od nekoju slicnu stranu kao fsre.nl jer ove otisle po odmore I ni su mi I nekako sigurni da ce se vratit stom traze donacije....hvala unapred
Pozz od Makedonija

Druge volonterske stranice koje daju besplatno printove ne postoje.
Ali ima dosta drugih stranica, kao npr. Azarius, koje prodaju printove po 20ak eura, uz još nekih 10 eura za poštarinu.
Fsre će nastaviti s radom uskoro.
Ali ima dosta drugih stranica, kao npr. Azarius, koje prodaju printove po 20ak eura, uz još nekih 10 eura za poštarinu.
Fsre će nastaviti s radom uskoro.
“Side? I am on nobody's side, because nobody is on my side, little orc.”
Ja bi naručio iz neke manje sumnjive zemlje gdje je prodaja spora legalna. Neka zemlja di samo ime zvuči superpedantno i automatski isključuje kršenje bilo kakvog zakona, npr Austrija gdje su gljive i ayahuasca legalna. Također mislim da je ista situacija u Portugalu i Češkoj.
Baš me zanima kako se osjeća policajac koji mora provoditi glupe zakone koji nemaju smisla i koji u normalnim zemljama nepostoje. Mora biti ili neka teška kognitivna distorzija ili laganini provođenje tih zakona sa 2% snage. Pročitao sam u večernjaku da je tijekom komunizma bilo zabranjeno pričati viceve na račun partije, ali u 80tima policija je još uvijek hapsila ali tužiteljstvo ne bi pokretalo postupke. Mislim da je slična situacija sa ovime, samo što je policija razumnija od tužiteljstva.
Baš me zanima kako se osjeća policajac koji mora provoditi glupe zakone koji nemaju smisla i koji u normalnim zemljama nepostoje. Mora biti ili neka teška kognitivna distorzija ili laganini provođenje tih zakona sa 2% snage. Pročitao sam u večernjaku da je tijekom komunizma bilo zabranjeno pričati viceve na račun partije, ali u 80tima policija je još uvijek hapsila ali tužiteljstvo ne bi pokretalo postupke. Mislim da je slična situacija sa ovime, samo što je policija razumnija od tužiteljstva.
-
Da to ti ja super idejom za narucivanje sa neke takvog zemlje ali evo bash sad cackam po netu I nikako da nadjem neku online smartshopa u austrije na primer
ako ima neko predlog neka pishe
I josh jedno pitanje jer isti postupak kao kod fsre samo sto treba da Im poshaljem kesh?
Hvala puno

I josh jedno pitanje jer isti postupak kao kod fsre samo sto treba da Im poshaljem kesh?
Hvala puno
“Side? I am on nobody's side, because nobody is on my side, little orc.”
ja mislim da malo pretjerujete sa tim sporama, sta fali FSRE-u, nista, ja nisam nikad imao nikakvih problema a mislim da tako i vecina....
korektni su, jeftini, ustvari besplatni....
na koverti se bas nigdje uocljivo ne vidi da to dolazi iz nizozemske, osim na markici ali to je tako malo da se niti ne vidi, a oni niti ne stavljaju na poleđini koverte njihovu adresu (gdje bi se trebalo vratiti pismo u slucaju gubitka) brijem bas zato da se nista ne vidi...
printevi su uvijek zdravi
zivio FSRE
ali tko hoce neka placa 15 eura za print - svakom svoje
korektni su, jeftini, ustvari besplatni....
na koverti se bas nigdje uocljivo ne vidi da to dolazi iz nizozemske, osim na markici ali to je tako malo da se niti ne vidi, a oni niti ne stavljaju na poleđini koverte njihovu adresu (gdje bi se trebalo vratiti pismo u slucaju gubitka) brijem bas zato da se nista ne vidi...
printevi su uvijek zdravi
zivio FSRE
ali tko hoce neka placa 15 eura za print - svakom svoje

....it didn't make any sense.....