Last minute pitanja

Informacije o gljivama, uzgoju, metodama, nabavi materijala...
pecurko
rank14
Ima zahvala: 228 puta
 pohvaljen: 291 put

Re: Last minute pitanja

Post Postao/la pecurko »

I ta neonka verovatno ima negde na sebi oznaku 965 ili 840 ili 865...prvi broj označava količinu iskorišćenja svetlosti, a druga dva kelvinažu(pik svetlosti u određenom spektru), znači 965 je odlično iskorišćenje čisto bele svetlosti od 6500k,...ja koristim takodje neonku silvania 942 od 4200K, pečurke rastu bez problema.
Sto rece moja baba:"Sve sto raste iz Zemlje to je zdravo".
myrrhman
rank1

Post Postao/la myrrhman »

Ima li spasa za moje majušne ? Već tjedan dva stoje u ovom stanju , pinanje nikako da počene, bojim se da je ili previše vode u vermikulitu ili ne znam što, pomagajte ako znate :ohnoo:
Na slici se vidi da je narandžasti sloj prekrio već 1/3 površine.

slika
Red
Moderator
Ima zahvala: 242 puta
 pohvaljen: 704 puta

Post Postao/la Red »

pff sranje...

ne znam kakva ti je situacija bila u boxu, ali micelij se nastavio razvijat plus neka kontaminacija gadna...
“If you can't understand it without an explanation, you can't understand it with an explanation"
drimena
rank3
Ima zahvala: 4 puta
 pohvaljen: 1 put

Post Postao/la drimena »

Ljudi,treba mi vase misljenje.imam 2 tegle u ormaru koje stoje vec nekih mjesec dana.fino su pobijelile ali sam primjetio da se po ivicama micelijuma pojavila zuckasta boja.postavicu slike pa ako neko moze da mi kaze da li je to propalo.takodje sam primjetio da se na dnu tegle skupilo vode(tecnosti). :ohnoo:

http://imageshack.us/photo/my-images/339/untitleq.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/521/87980221.jpg/
Download complete
314
rank12
Ima zahvala: 58 puta
 pohvaljen: 143 puta

Post Postao/la 314 »

pozz,
ja bi bacio... :hexer:
". . . TO JE ONAJ IZVORNI OSJEĆAJ PLEMENA KOJE JE U ISTOM RITMU, A VOĐA JE DJ."
dr.manijak
rank14
Ima zahvala: 101 put
 pohvaljen: 232 puta

Post Postao/la dr.manijak »

Za bacanje definitivno.
Da li biste radije bili zabrinuti genije ili vesela budala?
HypnoToad
Moderator
Ima zahvala: 532 puta
 pohvaljen: 1209 puta

Post Postao/la HypnoToad »

Bakterije.
“Side? I am on nobody's side, because nobody is on my side, little orc.”
drimena
rank3
Ima zahvala: 4 puta
 pohvaljen: 1 put

Post Postao/la drimena »

OK,bacam,nema sta.zanima me samo zasto mi se skupila tecnost na dnu tegle,da li sam trebao duze da susim raz? ostavio sam je bio da se susi nekih 10-15 min,mislio sam da je dovoljno.
Download complete
Veseljko
rank3
Ima zahvala: 5 puta
 pohvaljen: 6 puta

Post Postao/la Veseljko »

Evo mene opet i lagano sam već nervozan!!!
Nigdje ni p od pinanja a prošlo je više od 2 tjedna!!
U međuvremenu sam iskopao negdje doma štednu lampu (ona spiralna i bjelo je svijetlo al nema oznake pa možda nije baš od 6500 k ... ),svjetlo je 12-12, a box se prozračuje preko pumpe koja izvlači zrak van i to svaka 3 sata po kapacitet boxa!
Neznam šta više da radim, čekam da mi dodje dig. higro (špricam 2 pua dnevno pošto je žabac rekao da isparavanje s površine potiče pinanje) da budem siguran u vlagu.
Je moguće da treba toliko dugo?? temp nikad nije manja od 22 i veća od 25!
Šta da radim? (nabavit ću danas fotić pa ću uslikati)
jackal83
rank3
Ima zahvala: 5 puta
 pohvaljen: 5 puta

Post Postao/la jackal83 »

i love pining ,pining,i love pining oooooooouuuuuuuuuu yeeeeeeeeeeeeeeeesssssssss :ymparty: :ymparty: :ymparty:

imam par pitanjaca;;kad zapocne pinanje i vec razvijanje po koje primadorie recimo od 2-3 cm,,kako tad zaljevat (prskat)) jel sam cuo dosta razlicitih infoa neki su za zaljevanje neki ne,,,,KAKVO JE VASE MISLJENJE???????????????

drugo pitanje ;;sinoc sam slucajno kad sam poljevo hydrokuglice jebeno slucajno prolio malo vise vode po ovoj strani di uopce nije bilo pinanja,,to sam ja nekako izlio visak al nisam htjep puno prpat da ne userem jos vise,,E SAD GLEDAM na toj strani di mi se prolila voda propinalo je ludjacki :sunn: ALI?! ti pinevi su malo cudni,,,e sad strah me da nece pocet trulit nema donji sloj verma #-o koji bio pokupio visak vode,,IMALI SANSE da izvucem bar prvi flus najveca primadoria s malom kapicom i debelom guzicom je oko 2-3 cm KOLKO JOS DANA da porastu strah me da ne propadne,,((jer ja bi mogao to izvadit pa prebacit al strah me da ne izazovem val abortusa OCELI IZDRZAT toliko vode sto je otislo dole)),, temparatura je od 20c do 24,,dali da ceprkam il da cekam,sta ce bit,,

drugi case je poceo lagane pinove,,, :lovee: :thumbsup: :mushroom: :ymparty: ali zao mi je da ovaj pocne trulit :(( :((

e sad me zanima kolka je otprilike doza,psihodelije nisam uzimo godinam aktivno ((aj dobro ljeti tu i tamo al to je nista,gljive jednom probo,,kolko uzet prvi put

Pozdrav :sunn:
Ja sam osoba sa dijagnozom shizofrenije poremecaja osobnosti,Ovo navodim radi toga, posto zbog moje dijagnoze nemogu odgovarat za svoje upise,na internet forumima SVE VRSTE,koji su vecinom produkt mog alter ega(koji se naziva"jackal83"
Odgovori