hahah hvala

premda ima tako puno teorija ja cu onda da biram, ili si napravim neku sebi dobru, pa je vi kasnije mozete posuditi ako vam je volja

:D necu da kontrolisem zivot, ja sam zivot i srecan sam i zahvalan zbog toga, i da potrebno je da gazivim, ko sto beyound rece iz srca upravo sada

ali to sada sadrzi sve pa po mom misljenju i otvaranje svih 7. Koje se upravo sad desava, al moze i bez sada svejedno je

(haha treba jesti paradoxe za dorucak to valja
ali opet hmm, kad pricam o reinkarnaciji mislim iskjlucivo na ovo fizicko telo , promenom stanja uma svatio sam da ono moze da se modifikuje po volji, promenis stanje uma i promeniti se i telo, ali da potrebno je um dovesti na nivo i balansirati u stanju kako bi i telo bilo po volji. A verujem da imamo multidimenzionalno telo, sto bi znacilo da je i eventualno besmrtno ? u zavisnosti kako se odrzava posto u nekim dimenzijama vreme bas i neigra ulogu iz mojih iskustava. al nebih sad o vremenu, sunaci su dani su i to je lepo

a kako i zasto drugom priliko
iskusio sam paralene dimenzije,svetove ili kako god, nije to nista drugo nego podesavanje svoje frekfencije, to cak nije ni tesko uraditi

veoma jednostavno samo se centriras u neku hmm nultu tacku pa iz nje dalje furas kud ti je volja

mozes si pomoci nekim alatkama
Um sam koristio samo kao nesto sto mi je dalo ideju da prava promena dolazi is srca, kada sam krenuo da menjam sebe iz srca, da volim sve sto postoji, kada sam oprostio sebi za sve i video da je sve to samo ja koji se malo natripovo na momenat da nesto nevalja,i setih se da samo treba da se prepustim u more harmonije i da sam ja ta harmonija a ne taj koji se natripovo, sklopih ruke i nadjoh savrsenu tisinu i mir u sebi, tu sam vec i presto koristiti um,i bih spreman preci na drugu stranu, nesto me je povuklo kao kroz pupak, (slicno prebacivanje je opisano u hari poteru kad koriste predmet koji ih prebacuje), i bas kao sto sam tada i ocekivao i sve ostalo je preslo na drugu stranu zajedno samnom

cudnog li cuda
ehem, zasto sam ja sad ovo ovde piso, pa da, na drugoj strani imao sam drugacije telo, mnogo tecnije koje radi na vazduh i vodu i moze izvesti sve vragolije koje sam mogo da zamislim, bilo mi je potrebno nekoliko minuta da naucim ponovo hodati da izbistrim vid i podesim jos par sitnica, ali telo je samo po sebi fukcionisalo besprekorno i korz 20ak minuta funcionisalo je kao da je proslo kroz nekoliko hiljada godina kung fu treninga i jos nekih stvari meni nepoznatih. Sad mogo bi misliti covek pa cak i ja sam da sam sve to opako istripovo i naizmisljo, ali na moju srecu i drugar je imao isto takvo telo sa manje vise jednakim sposobnostima

sve u svemu imali smo zabavan dan, ogradio sam nas sferom kako ljudi sa one strane nebi mogli ometati nase experimentisanje sa novim telom, prolaznici su pokusavali da gledaju ali kao da su imali problem da vide sta se tacno desava ckiljili su kroz sveru kao kroz neku nevidljivu zavesu. (haha koji sam filmadzija, a sta cu kad je tako bilo ahhah

) svasta se tu jos nesto desilo mozda za neku drugu temu....
hmm, ok po mojim procenama takvo telo moglo bi bas dosta dugo da zivi i ko zna sta sve jos ne, ak bi se dalo balansirati u takvim stanjima verovatno besmrtno. naizgled nije tesko dovesti se u takvo stanje ...

svatis da si sve ti, oprostis, prepustis se, volis, nadjes mir i sacekas da i drugi isto urade, i onda krece fun time (hehe time)

ja mislim da smo mi kao covecansto spremni za tako nesto, nesmatram sebe za nekog posebnog,deo sam svih vas i vi mene, samo sam pratio neke znakove drugih ljudi i iskoristio to mislim na pravi nacin, rekao bih da to moze svako da uradi ko od shale,pa cak smatram da i zivotinje imaju dobrih sansi da uspeju neke zivotinje su po meni znatno cistije vibracije od nekih ljudi i ponasaju se dosta odgovornije i svesnije svojih postupaka i posledica, nesmatram coveka bas tako uzvisenom vibracijom, smatram ga drugacijom.
dosada vecina mog treninga zasnivala se da dosegnem neki nivo, od nedavno krecem da radim na balasnsu kao osnovi treninga. Kako ja vidim stvari ako bih naucio da balansiram mogao bih izbeci proces reinkarnacije, to je ko voznja bicikla samo netreba stati
e,da moja teorija o reinkaraciji izvedena iz ovakvih iskustava bi bila, centriras se prebacis u ljubav, izbalansiras tamo i zaboravis na nesto kao sto je reinkarnacija, pa ako se nekom svidja moze da posudi teoriju i proba, ako ne uspe garandujem zabavu

<3 <3 <3