Vijesti iz Entheo & Psy Svijeta i srodne teme
Re: Vijesti iz Entheo & Psy Svijeta i srodne teme
Ajde da i to vidimo... Političar koji održi obećanje...
Bilo bi to jako ljepo.
Bilo bi to jako ljepo.
“Side? I am on nobody's side, because nobody is on my side, little orc.”
- Psychonaut
- Ima zahvala: 85 puta
- pohvaljen: 178 puta
Ako niste upratili:
'Magic Mushrooms' Can Improve Psychological Health Long Term
Ili video verzija:
[media]link[/media]
'Magic Mushrooms' Can Improve Psychological Health Long Term
Ili video verzija:
[media]link[/media]
Pozivam te da budes moj ucitelj
- Beyond Le Fov
- Ima zahvala: 425 puta
- pohvaljen: 1455 puta
No krasno... ajde sad se ako ništa barem ima rok od godinu dana da se ode do Amsterdama. Iako me ovo ništa ne čudi s obzirom da imaju konzervativce na vlasti. Ali jbt oni žive od takve vrste turista, očito nitko ne razmišlja o državnoj blagajni 

Misli se čiste dok je svijet u magli, koraci su lagani...
osoba koja mora ić u nizozemsku da bi se nadimila...može bit samo katolik ili evolucijski pobačaj začet slabim spermijem.
u duhu mckenjota, to je način prirode da ti kaže kako si preglup za takve stvar.
osim toga, čim im usfali para vjerojatno će se vratit na staro

u duhu mckenjota, to je način prirode da ti kaže kako si preglup za takve stvar.
osim toga, čim im usfali para vjerojatno će se vratit na staro

Zadnja izmjena: wonaabi, dana/u 16.12.2011, 02:05, ukupno mijenjano 1 put.
recite ne yogi, kao drogi!
Brijem da je svima najprivlačniji onaj dio (ako voliš duvat i visit po kafanama) da sjedneš ko gospodin čovjek u birc, coffee shop koji već vrag i zapališ u miru bez da te itko radi toga zakonski goni. Barem bi meni to bio razlog iako nisam neki fan birceva,a i probat neki autohtoni dim.
pa ako već brijemo na authotonost i putovanje onda rađe skoknut do indije i čilat na čilum sa sadhusima
al šta ja znam...

recite ne yogi, kao drogi!
U svakom slučaju, takvo putovanje bi imalo 10 puta većeg smisla nego round trip za Amsterdam. Jel bi ti imao volje pušit neku finu travu okružen hihotavim turistima? Ja bi na Novi Zeland rađe nego u Indiju, na neku masu od planine sa kilom u torbi i zalegao na neku travu okružen ovcama, zelenjavom i šumetinom i poslao sve k vragu na jedno 2 tjedna. Neka koliba fina i tome slično.
- Psychonaut
- Ima zahvala: 85 puta
- pohvaljen: 178 puta
To zvuci dobro, al bez vutreU svakom slučaju, takvo putovanje bi imalo 10 puta većeg smisla nego round trip za Amsterdam. Jel bi ti imao volje pušit neku finu travu okružen hihotavim turistima? Ja bi na Novi Zeland rađe nego u Indiju, na neku masu od planine sa kilom u torbi i zalegao na neku travu okružen ovcama, zelenjavom i šumetinom i poslao sve k vragu na jedno 2 tjedna. Neka koliba fina i tome slično.

Osim Amsterdama, mozete uvijek doci i u Prag, tamo ima gomila barova gdje je pusenje vutre sasvim normalno. Dostupnost nije problem, samo sto izbor bas i nije tako bogat kao u Amsterdamu...
Pozivam te da budes moj ucitelj