[Mo:Dem] Momento Demento
Re: Momento Demento 2014.
"Put do pakla popločen je dobrim namjerama."
Njihove namjere su super, i sve ja to poštujem, ali jedino su djela te direktan i indirektan utjecaj ono što se računa.
Njihove namjere su super, i sve ja to poštujem, ali jedino su djela te direktan i indirektan utjecaj ono što se računa.
“Side? I am on nobody's side, because nobody is on my side, little orc.”
HypnoToad je napisao/la:I kristale koje kopaju Afrički maloljetni robovi, iz nekad netaknute prirode, koja je sad potpuno uništena i pretvorena u kamenolom.

ja nisam mogo vjerovat svojim ušima kad sam to reko jednoj full produhovljenoj curi koja radi s kristalima, pa mi je na to odgovorila:"ma da al onda ih staviš u onu crnomorsku sol pa ih to pročisti." hahahahaha
recite ne yogi, kao drogi!

Stvarno čovjek više ne zna kako reagirati na ovakve izjave, da li bi se smijao ili bi plakao. Ali mislim da sam se naslušao previše sličnih stvari da bi mi bilo smiješno... Nažalost, nimalo me ne iznenađuje, poklapa se s mojim iskustvima s 'produhovljenim' psaj trenserima...
“Side? I am on nobody's side, because nobody is on my side, little orc.”
Pozdrav ljudi,
Imam jedno pitanje za poznavaoce hrvatskog primorja
Da li znate neko dobro mesto na moru di može da se kampuje, legalno ili divlje, apsolutno svejedno , a da je tu negde blizu slunja (posle modema) mada i ne mora da bude blizu ako je divno
prednost imaju pusta mesta 
Mada mogu i neka jezera ili neke druge lepe lokacije;
Hvala najlepše
Imam jedno pitanje za poznavaoce hrvatskog primorja

Da li znate neko dobro mesto na moru di može da se kampuje, legalno ili divlje, apsolutno svejedno , a da je tu negde blizu slunja (posle modema) mada i ne mora da bude blizu ako je divno

Mada mogu i neka jezera ili neke druge lepe lokacije;
Hvala najlepše

svemirci svemirci
- entheogenic
- Ima zahvala: 144 puta
- pohvaljen: 47 puta
- Vid Svante
- Ima zahvala: 136 puta
- pohvaljen: 70 puta
I ja bi svratio ali čini mi se dosta skupo tipa za jedan dan! šteta da su takve stvari toliko skočile, sjećam se dok sam bio na Goi tamo dvijetisućite i trece nikakav upad se nije nigdje plaćao i to mi je bio baš pravi onaj gathering... :/
Ako se tko zeli upoznati i druziti nek mi pikne PM, ja i riba cemo u sub/ned biti tamo..bilo bi najs posto neznamo nikoga i dolazimo sami.
Edit: Imamo 3 mjesta u autu, tri mrsavije osobe ili dvije deblje..idemo u Subotu oko 17-18h iz pravca Novog Vinodolskog
Edit: Imamo 3 mjesta u autu, tri mrsavije osobe ili dvije deblje..idemo u Subotu oko 17-18h iz pravca Novog Vinodolskog
Svi moji postovi su izmišljeni tj. nemaju veze s stvarnošću i sve napisano je priča koja nema nikakve veze s stvarnim događajima i osobama.
"This is the biggest joke, I've ever played on ourselves"
"This is the biggest joke, I've ever played on ourselves"
za jedan dan je cijena bila 100kn, za dva 200kn, itd. - sto je po meni sasvim jebeno sa obzirom na ponuđeno, za razliku od nekih inih domacih trance organizatora koji nabijaju vise jednodnevne i festivalske cijene, a za uzvrat nude jako malo u muzickom, vizualno-dekorativnom i opcenitom organizacijskom vidu, te nedorecenoj vibri.Vid Svante je napisao/la:I ja bi svratio ali čini mi se dosta skupo tipa za jedan dan!
http://www.vijesti.rtl.hr/video/zabava/ ... icke-sume/
http://www.vijesti.rtl.hr/novosti/hrvat ... jetitelje/
http://kaportal.rtl.hr/slunjski-zupnik- ... se-proveo/
http://www.vijesti.rtl.hr/regional/kapo ... ena-droga/
[b]inkognito pop u civilu[/b] je napisao/la:Možemo oprezno zaključimo da u načina života ove populacije ima elemenata iskrenosti, da su i oni u traženju “izgubljenog raja”.

- Vid Svante
- Ima zahvala: 136 puta
- pohvaljen: 70 puta
Re: [Mo:Dem] Momento Demento
Ne mogu vjerovati, ja sam zvao preko njihove stranice lika za Hrv.i on mi je rekao kako ima samo karte od 700 kn i da toliko košta karta od jedan dan. Nisam mogao vjerovati, i rekoh sebi ovo je sve otišlo u ku...
naravno da smo odustali.
Šteta, mogli smo se lijepo zabaviti da sam znao...

Šteta, mogli smo se lijepo zabaviti da sam znao...