Voda je besplatna, jer kada udarioseloth je napisao/la:Pošto su pivo i voda. A i hrana.

Voda je besplatna, jer kada udarioseloth je napisao/la:Pošto su pivo i voda. A i hrana.
Također, ali možda autobus ipak ispadne jeftiniji, tako da još nisam siguran, a i dan u hotelu za psa mi je 80kn pa nisam još siguran bih li išao 13-og ili ipak 14-og ujutro. Ali javim ovdje kada će sve biti sigurno, vjerojatno tek sljedeći mjesec.Red Weed je napisao/la:mozda cu ja onda vlakom ich...afrata je napisao/la:Ima netko da putuje iz Zg vlakom dan ranije, 13.8. pa da zajedno putujemo?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ima ima,oseloth je napisao/la:E a jel organizirana kakva medicinska pomoć tamo?
Nisam ni ja siguran oko polaska, ali valjda će nešto biti od svegaMedvjed je napisao/la:Također, ali možda autobus ipak ispadne jeftiniji, tako da još nisam siguran, a i dan u hotelu za psa mi je 80kn pa nisam još siguran bih li išao 13-og ili ipak 14-og ujutro. Ali javim ovdje kada će sve biti sigurno, vjerojatno tek sljedeći mjesec.Red Weed je napisao/la:mozda cu ja onda vlakom ich...afrata je napisao/la:Ima netko da putuje iz Zg vlakom dan ranije, 13.8. pa da zajedno putujemo?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()