Ne verujem da su aktivne, ali me zanima koje su, u ovakvom stanju sam ih zatekao, pretpostavljam da sam zakasnio

n00bX, video sam privatnu poruku, ali ne znam kako da ti odgovorim. kod svih clanova, ispod slike stoji tri tackice i kad kliknem ima privatna poruka,ali kod tebe nema toga...n00bX je napisao/la: ↑06.12.2020, 16:28Izbacio je neki klip pre mesec dana gde isto bere P. semilanceatu, verovatno na istoj lokaciji. Mozda je slagao, meni bi bilo bas glupo da jeste, jer ne vidim razlog, u Bugarskoj su ionako legalne.storm.raver je napisao/la: ↑06.12.2020, 13:13Hvala... pretpostavio sam da mislis na ovog lika, ali iskreno nisam znao za ovaj video. Jeste liberty cap.n00bX je napisao/la: ↑06.12.2020, 12:25Ne mogu jos uvek da saljem pp, pa cu onda staviti link ovde.storm.raver je napisao/la: ↑06.12.2020, 09:38Posto je svakako javno na yt posalji link ovde tog lika sa kosova. Nisam siguran na koga mislis. Ako neces ovde molim te posalji mi link privatnom porukom.
Hvala
https://www.youtube.com/watch?v=yGOSd7Y0Udc
Ali on je iz Bugarske, ne znam da li je ovo filmano stvarno na Kosovu, nisam bas ubedjen.
U komentarima pise cesto makedonija je bugarska kosovo je srbija, a kad ga ova pita u kojoj smo zemlji on kaze ( sto meni deluje kao ironično) Kosovo. A drug sa kojim bere je kao Albanac. Kind of weird.
I call bugarska find, iako je moguće da ih ima i na Kosovu.