Vodič za naručivanje printa s FSRE-a
Re: Vodič za naručivanje printa s FSRE-a
Na ovom forumu je zabranjeno bilo kakvo potraživanje ilegalnih stvari, u koje spadaju i spore psilocibinskih gljiva. Molio bih da se više ne ponovi.
FSRE radi, ali nisu još updejtali stranicu i strejn list nije dostupan. Poslat će šta vam pošalju, potpuno je svejedno koji 'strejn' dobijete.
FSRE radi, ali nisu još updejtali stranicu i strejn list nije dostupan. Poslat će šta vam pošalju, potpuno je svejedno koji 'strejn' dobijete.
“Side? I am on nobody's side, because nobody is on my side, little orc.”
OK,nece se ponoviti...isao sam samo logikom da ako oni mogu slati,da mozemo i mi izmedju sebe da se razmenjujemo.
Hvala na brzom odgovoru.pozdrav!
Hvala na brzom odgovoru.pozdrav!
Nažalost kod nas, za razliku od Amsterdama (Nizozemske), spore su ilegalne i mi se moramo pridržavati pravila.
fsre praznici
kazu da su na praznicima do 21.8
sto je proslo,ali kada kliknem na strain list pise we are closed...
mislio sam danas slati..
sto je proslo,ali kada kliknem na strain list pise we are closed...
mislio sam danas slati..
Očito nisu još updateali stranicu, ali su se vratili s praznika. Normalno možeš već sad slat.
Produzili su malo izgleda
. Tko ce raditi po ovim vrucinama.

ok poslacu evo idem sad do mjenjacnice i do poste po kuverte...HypnoToad je napisao/la:Očito nisu još updateali stranicu, ali su se vratili s praznika. Normalno možeš već sad slat.
mislite da imaju golden teacher
Njih bi trebali imati. Ako ne dobiti ces nesto od PC sto je manje vise isto. Ajd sretno i javi za koliko ti je stiglo.
hvala na sretno,i nisam jos poslao,evo idem sad rpintat sve to,necu nista rukom pisati....brusvilis je napisao/la:Njih bi trebali imati. Ako ne dobiti ces nesto od PC sto je manje vise isto. Ajd sretno i javi za koliko ti je stiglo.
naravno napisati cu za koliko mi doslo,narucujem PC golden teacher i b+ pa sta imaju....
pozdrav svima i sretno i vama