Pa bih molio ako me tko moze uputiti na konkretno mjesto, ovdje u HR ili u neku obliznju zemlju, a da ima osobno pozitivno iskustvo s tog mjesta naravno.
Puno hvala i nadam se da cu vam uskoro pricati o mom iskustvu.

Slažem se s tobom. Ne treba je nabavljati, nisi konzumirati bez prisustva osobe (šamana tj. curanderosa) koji zna upravljati postupkom. U protivnom mogu ostati psihičke ili fizičke posljedice, a opasno je čak i po život. A kada i kako doći na pravo mjesto, odnosno do prave ceremonije? Kažu da će te Ayahuaska pozvati kad za to bude došlo vrijeme. U Hrvatskoj do jeseni sigurno neće biti kvalitetne ceremonije, ali ako tada još budeš zainteresiran, naći će se načinAya man je napisao/la:Mislim da se nebi trebali sami zezati sa AYHUASCOM, i sami ju nabavljati posto ona nije droga za drogiranje,moja usporedba nje je isto kao da gledas nju kao ljek,i da joj pridjes sa jako puno postovanja,
Ma gdje si našao tako jeftine ceremonije?Psychonaut je napisao/la:To je fakat skupo, mene su 4 ceremonije sa smjestajem na 5 dana i hranom dosle ispod 300€, i to sa iskusnim juznoamerickim samanom u relativno maloj grupi. Cijena jedne ceremonije je bila oko 80€, mada su rekli da ce je dogodine povecati.Mislim da nam je najbliže Beč po pitanju legalne konzumacije u obliku šamanskog rituala.
No cijena jednodnevne konzumacije je 270€, dvodnevne 490€, tri dana 690€. Dosta..