Hej ekipa
e ovako da Vas pitam ..
frendica ima okp(opsesivno kompulzivni poremećaj)!
njezin dojam je da joj terapije i razgovori sa psihologom ne pomažu
malo je istraživala i htjela bi probati sa gljivama
nije nikad probala gljive
thc na nju ne djeluje ... nisam mogao vjerovat dao sam joj pa skoro 0,3 ml ulja jer isto ima problema sa nesanicama tu i tam ... ništa kao da sam joj dao suncokretovo ulje ... ništa, ništa, ništa
gljive ... dobra ili loša ideja?
doza? ... jača doza ili slabija doza? ... po ovom što mogu pronaći na internetu uglavnom se spominju doze između 2.5 i 3.5 g suhih kjubova. ja osobno nikad nisam uzeo više od 2.5 g jer jednostavno nije bilo potrebe...nisam htio da me vozaju jače nego što jesu sa tolikim unosom psilocibina/psilocina. no eto ukoliko su online ispovjesti iskrene ekipa uglavnom spominje gore navedene doze kao ispravne ... možda zato jer ukoliko se trip smatra "terapeutskim" onda je bolje biti pod utjecajem nego da budeš u nekom nesigurnom plutajućem stanju ... makar ono 3 ili 3,5 mi se čini way too much za prvi put ali uzevši u obzir da joj 0,3 ml ulja (čitaj 3g ganje) nije
ništa napravilo možda joj i ta doza kjubova neće previše...sabit
tripsitter?
bio sam trippsitter jednoj ekipi u kojoj nitko dotad nije probao gljive ali eto sa njima je bilo lagano ... "daj dodaj" "daj smotaj" je bilo lagano za ishendlat ali oko ovog me malo trta. naravno da sam si jako, jako dobar sa njom i da joj želim pomoć i ona meni u potpunosti vjeruje ali mene zanima... kakav ne bi smio biti ukoliko joj želim biti dobar tripsitter ... eto tako nešto?
ugl taj njezin okp nije toliko extreman i nije da je koči u dugoročnim brijama već si komplicira svakodnevni život i rutine ... stan čisti i glanca stvarno nenormalno, pere ruke po 10-15 min, pere već oprano suđe ... za svaki slučaj

... ukoliko netko utipka ime pjesme na youtube-u na njenom laptopu onda taj laptop prolazi kroz postupke sterilizacije i dezinfekcije ... dobro da ga ne ubaci u express šerpu

i svjesna je da joj to ne pomaže ništa u životu ali eto ... ne može si pomoć curka
setting?
pošto je taj stan mjesto gdje se ona osjeća udobno, ugodno i sigurno, a u isto vrijeme "NIKAD nije čist" da li bi taj isti stan bio dobro mjesto za trip?
eto ako ima nekog ko je prošao kroz isto bilo bi mi od velike pomoći da mi napiše par savjeta kako to odradit na što sigurniji način. uglavnom i komentari koji bi me razuvjerili od ovakvog podhvata su također dobrodošli zato jer eto stvarno želim čut sve i za i protiv.