Jeli i vas pogodila ova balkanska nestašica trave? Zadnjih 5 god mi se nije desilo da ne mogu nabaviti. Do sad! Mislim, može se i sad nabaviti nekaj sitno, ali sve one prave debele veze su prosušile! Koji je to kurac?? I tako nakon 10-ak godina došla su i ta 24 sata bez pljuge! Pa 48 sati bez pljuge! Iako, velim, može se nabaviti lihvarska količina po lihvarskoj cijeni, odlučio sam ne pljugati do prestanka krize. A ko zna, možda i duže

Uz opću nestašicu motivacija mi je bila kava s frendicom koja je pljugala preko 20 god i pre dvije godine odlučila prestati! Ja tek sad saznao da već dvije godine nije zapalila.
I kak je to bez pljuge nakon toliko vremena pitate? Pa začudo i nije tak loše! Jest da su živci tanki, imam pun kurac vremena, kuća sjaji i blista jer čistim i spremam da ubijem vrijeme, ali nije ni približno loše ko kak sam mislio da će biti! Zapravo, za popravak buđeta i čistu kuću nadam se da će kriza potrajati
Gledam praznu teglu, magičnu teglu koja godinama nije bila prazna i velim ženi "konačno ćemo teglu oprati"

Lud je samo onaj čija se ludost ne poklapa sa ludošću većine.