O.Z.O.R.A. Psychedelic Tribal Gathering (7. - 12. 8. 2012.)
-
Re: O.Z.O.R.A. Psychedelic Tribal Gathering (7. - 12. 8. 201
zicko javi se.mozemo vidit kak cemo skontat prijevoz iz osijeka.
mi bi bili zahvalni ako netko ima prijevoz iz Osijeka
neda nam se preskakat po vlakovima 

- Brutal Abduction
Auuuu, pa da.. Vrv Daniel nije iz te price..:/ Kapitalista najverovatnije.. A bzvz.. Mnogo mi je zao sada kada sam video ko sve ide..:/
Večer, totalno sam se maloprije izrodio među članovima foruma. Planiram prvi puta na Ozoru, ajmo reći da sam odlucio ići.Da li netko iz Osijeka mozda ide, volio bih znati, vjerojatno cu imati mjesto u autu,pa i radi prijevoza. A od ljudi koji su bili, kako su se snalazili sa hranom, cugom, cijene cuge i takve nekakve pojedinosti. Ako je netko voljan pisati! 

Pa uvijek se na ozori okupi i osiječka ekipica, sad neznam koliko će ih ove god ićć, nisam ih još pitala, ali uvijek ih bude oko 10ak
Što se klope tiće, ako ideš autom, proči ćeš na putu do ozore pored par velikh marketa, lidl, bila,, pa staneš i tamo si kupiš nešđt hrane, sitnice da imaš jer mnogo je povoljnije neg kupovat kod nas, a čak i na festivalu gdje je kao inče malo skuplja hrana za mađare, nama hrvatima je opet povoljna, sve je po nekih par kuna i više jeftinije nego kod nas, i imaju SVE, a čak i kad nešto nemaju naruče pa imaju drugi dan, (tako sam si ja naručila čaj
) , znaći ima dučan koji ima SVE i radi 0-24h , također imaju i restorani razni, picerije, ma SVE po ok cijenama, i u svim restoranima stvarno dobiješ brdo klope na tanjur, Dragi i ja uvijek uzmemo jedan meni za nas dvoje jer je stvarno dovoljno za nas, (a ja sam velika cura
)
Ima i voćarna sa svježim voćem i povrćem, ugl kao da si u malom čarobnom gradu u kojem sve radi 0-24h
Tuševa ima na 3 lokacije, diskretni, preko noći osvijetljeni, voda hladna,
Toi Toi se čiste svakih 6do8h ako se nevaram
Ima jedno 6pipi za vodu
i tako dalje,, ugl meni je ovo 4 il 5 put da idem (možda i 6 lol moram razmislit) i opet ću ić do godine ako se budu organizirali festivali u 5 dimenziji hehe
Pitaj ako te još nešt točno zanima, rado ću ti il već netko drugi odgovorit

Što se klope tiće, ako ideš autom, proči ćeš na putu do ozore pored par velikh marketa, lidl, bila,, pa staneš i tamo si kupiš nešđt hrane, sitnice da imaš jer mnogo je povoljnije neg kupovat kod nas, a čak i na festivalu gdje je kao inče malo skuplja hrana za mađare, nama hrvatima je opet povoljna, sve je po nekih par kuna i više jeftinije nego kod nas, i imaju SVE, a čak i kad nešto nemaju naruče pa imaju drugi dan, (tako sam si ja naručila čaj

Ima i voćarna sa svježim voćem i povrćem, ugl kao da si u malom čarobnom gradu u kojem sve radi 0-24h

Tuševa ima na 3 lokacije, diskretni, preko noći osvijetljeni, voda hladna,
Toi Toi se čiste svakih 6do8h ako se nevaram
Ima jedno 6pipi za vodu
i tako dalje,, ugl meni je ovo 4 il 5 put da idem (možda i 6 lol moram razmislit) i opet ću ić do godine ako se budu organizirali festivali u 5 dimenziji hehe
Pitaj ako te još nešt točno zanima, rado ću ti il već netko drugi odgovorit

vjeruj i dalje u čvrste zakone materijalne stvarnosti.ti su zakoni potrebni da bi mogao živjeti.ali nemoj ograničiti svoje vjerovanje samo na njih.prihvati činjenicu da postoje i druge stvarnosti u koima vrijede drugačija pravila i zakoni...pan
imaš dvije teme od prošle i predprošle godine, pa tamo piše sve živo što te zanima ako ti se da čitati 

❧ “If you can't understand it without an explanation, you can't understand it with an explanation" ☙
Hvala na odgovoru! E sada, da li vi idete dan, dva ranije na festival, ja svakako planiram tako nekako ici, barem dan prije.Što se tiče mjesta, barem preko videa na tube-u ga ima na pretek, svakako se treba pod nekakvo drveće zavuci.Rakije(naše psihoaktivne supstance :))se moze prenjeti preko granice? Što još mi pada na pamet, hmm. Autom se moze doci do mjesta kampranja, pored šatora?
Možeš sa autom unutra i fino se ukampirat kraj njega, unijet možeš što želiš. od hrane i cuge, tako da se dobrooo opskrbi 

❧ “If you can't understand it without an explanation, you can't understand it with an explanation" ☙
drugari dobio sam ponudu od klinaca iz kraja da idem sa njima na ozoru. kazu da nije skup provod, a da je veoma lepo, i da vredi doziveti. ja nisam sad neki veliki fan elektronske muzike ali sam uvek otvoren za nova iskustva. ako ove godine ide ekipa sa foruma, javite mi se na pm, uvek sam rad za upoznavanje i druzenje. recite mi, posto i ovi moji idu prvi put, i nisu bas upuceni, da li mogu da se provucem sa 100e za ceo festival? napominjem da nece biti troskova za psihoaktivne supstance, samo klopa, osvezenje, voce... i ulaz naravno. svi saveti su dobrodosli