Last minute pitanja

Informacije o gljivama, uzgoju, metodama, nabavi materijala...
huana.meri
Moderator
Ima zahvala: 254 puta
 pohvaljen: 286 puta

Re: Last minute pitanja

Post Postao/la huana.meri »

druze nisam neki indoor doktor, ali ovo oboje izgleda kontaminirano, cekaj nekog indoor mastera, micelij konstantno mora biti bijel ko snjeg, ko najcisca koka, sa eventualno zuckastim mikrolokacijama metabolita, ovdje se cini da imas pljesni nekake, a pufasto su vec nove kulture koje se reproduciraju dalje vjerovatno....cekaj jos nekog, pitanje je kake su gljive koje si ubro, dali su kontaminirane nekom djubretarom nepovoljnom za konzumaciju
Napred je natrag a natrag je napred, pazi kamo ti ideš ;)
Corto Maltese31
rank1
Ima zahvala: 2 puta
 pohvaljen: 3 puta

Post Postao/la Corto Maltese31 »

Hvala na odgovoru.Micelijum i jeste beo kao sneg, nego kamer daje zuti odsjaj zbog lampe koja stoji pored .Evo trenutne situacije u boxevima .Ostavicu do kraja cisto da vidim kako ce ici ,ali u svakom slucaju nova tura je vec na putu .A sto se prvog flusha tice ,vec je degustirano i mogu samo reci da je voznjica bila prva liga . :)
slika
slika
huana.meri
Moderator
Ima zahvala: 254 puta
 pohvaljen: 286 puta

Post Postao/la huana.meri »

inace sam djelomicni dalton, sve neke nijanse su mi problem, mani se sive, crne, smedje u ovom sportu, mora bit sve cisto ko snjeg, cim krene neka strana kultura, vidi se kontrast....mozda me i tvoj crni kejsing hebe, zemlja ili sto je vec, humus
Napred je natrag a natrag je napred, pazi kamo ti ideš ;)
Corto Maltese31
rank1
Ima zahvala: 2 puta
 pohvaljen: 3 puta

Post Postao/la Corto Maltese31 »

E pazi vrlo je moguce :bigsmilee: Kejsing je Vermikulit +Coco coir, tacno je da se malo vise crni nego inace .Hvala ti puno na pomoci .Updejtovacu kada sve bude gotovo B-)
Odgovori