Vodič za naručivanje printa s FSRE-a
- milorad1612
- Ima zahvala: 83 puta
- pohvaljen: 18 puta
Re: Vodič za naručivanje printa s FSRE-a
Kada si tacno narucio i odakle si?milorad1612 je napisao/la:Meni je stiglo posle 45 dana
Ja sam poslao pismo 10.oktobra,i dalje nista nije stiglo a maksimalno sam ispostovao proceduru za slanje.
Kakva su vasa iskustva i da li je jos neko cekao duze od mesec dana da stigne?
Stići će ti, ja baš prije nekih mjesec i tjedan poslao i u petak došlo pismo 

- milorad1612
- Ima zahvala: 83 puta
- pohvaljen: 18 puta
Ja sam negde u avgustu narucio. Iz Crne Gorejmilos je napisao/la:Kada si tacno narucio i odakle si?milorad1612 je napisao/la:Meni je stiglo posle 45 dana
Ja sam poslao pismo 10.oktobra,i dalje nista nije stiglo a maksimalno sam ispostovao proceduru za slanje.
Kakva su vasa iskustva i da li je jos neko cekao duze od mesec dana da stigne?
Proslo je nesto malo jace od 30 dana cekam i dalje, do 45 dana maksimum. Ako ne stigne dotle, saljem ponovo na FSRE ali na 2 adrese. Video sam takodje da postoji jos jedan sajt koji pruza free spore, jel moze neko da mi posalje u privatne poruke o kom sajtu je rec jer ne mogu ponovo da nadjem to ?
I koji bi mi spore shop preporucili ako sve ovo ne uspe ?
I koji bi mi spore shop preporucili ako sve ovo ne uspe ?
- markomarko
- Ima zahvala: 13 puta
- pohvaljen: 12 puta
Free Spore Espana, guglaj i prvi rezultat. Naručivao sam od njih i sa FSRE i sve je najurednije stiglo u BG.
-
Pozdrav dragi moji forumaši. Iza sebe imam 5 uspešnih uzgoja sa neverovatno sporim strejnom mexican dutch king. Zamolio bih dobre ljude sa ovog foruma ako mogu da me upute na neki brži strejn (pm). Forum sam ceo prečešljao u proteklih 2 god ali ništa nisam postovao do danas.Unapred zahvalan divnim ljudima sa ovog foruma uz najlepse želje u predstojećim praznicima
Zatvori oči, uperi prstom u listu strejnova, naruči onog najbližeg, pripremi zrnje s pravilnom količinom vode u njemu, stavi u tegle s dovoljno velikom rupom s filterom, osiguraj mu stalnu temperaturu 22-24 stupnjeva, i sigurno će biti bar 3 puta brži. Ime na printu ne znači gotovo ništa, jer je varijabilnost unutar iste gljive (printa) veća nego između dvije rase s različitih lokacija. A još je veća između različitih printova istog 'strejna', i ne možeš očekivati neke stalne karakteristike od pojedinog 'strejna'. Pravilni uvjeti su ono što najviše utječe na uspješnost uzgoja.
“Side? I am on nobody's side, because nobody is on my side, little orc.”
Moguce da su spore bile ostecene od topline kad je netko radio print ili stavljao u spricu.
Ili da ih je netko iglom od injekcije tjerao u čašu, to je no-no prema Lets grow mushrooms, kazu da ostra igla osteti spore i onda imas "poor performance".
Ili da ih je netko iglom od injekcije tjerao u čašu, to je no-no prema Lets grow mushrooms, kazu da ostra igla osteti spore i onda imas "poor performance".
Naručio s one španjolske stranice, sve je uredno stiglo, jedino što je pismo putovalo 3 1/2 tjedna, ali moguće zbog toga što je hvatalo Božić i Novu Godinu.
Za 5€ dobije se tri printa, u mom slučaju dva su totalno usrana (jako blijedi) ali treći je odličan.
Obična koverta, nepreporučena, s povratnom adresom nečitko nažvrljanom rukom, koja se ničim nimalo ne razlikuje od desetak tisuća pisama koja idu svaki dan.
Moj sistem za slanje je bio da sam u običnoj, nepreporučenoj koverti bez povratne adrese poslao papirnatu novčanicu od 5€ skupa s povratnom kovertom.
Nakon toga sam preko maila riješio koje spore želim.
Može se uplatiti i preko računa, ali to mi nije bilo dovoljno "anonimno".
Možda se netko pita, koje su šanse da padnete?
Pa šansa da padnete postoji, a realna je otprilike kao i dobitak na Bingu.
Ovo pišem za područje Hrvatske, kako je u ostalim ex-Yu državama ne znam, ali ne vjerujem da je puno drukčije.
Za 5€ dobije se tri printa, u mom slučaju dva su totalno usrana (jako blijedi) ali treći je odličan.
Obična koverta, nepreporučena, s povratnom adresom nečitko nažvrljanom rukom, koja se ničim nimalo ne razlikuje od desetak tisuća pisama koja idu svaki dan.
Moj sistem za slanje je bio da sam u običnoj, nepreporučenoj koverti bez povratne adrese poslao papirnatu novčanicu od 5€ skupa s povratnom kovertom.
Nakon toga sam preko maila riješio koje spore želim.
Može se uplatiti i preko računa, ali to mi nije bilo dovoljno "anonimno".
Možda se netko pita, koje su šanse da padnete?
Pa šansa da padnete postoji, a realna je otprilike kao i dobitak na Bingu.
Ovo pišem za područje Hrvatske, kako je u ostalim ex-Yu državama ne znam, ali ne vjerujem da je puno drukčije.
People say you have to travel to see the world.
Sometimes I think that if you just stay in one place and keep your eyes open, you’re going to see just about all that you can handle.
Sometimes I think that if you just stay in one place and keep your eyes open, you’re going to see just about all that you can handle.