prvi utisci, uzeo sam 2g de maeng, smiren, opusten, da malo volje za rad, rekao bi jedna light substanca, nista posebno ili pre jako...

ovo zvuci jako sexy ali ipak treba bit oprezan sa ilegalnim stvarima,makar bi ja kupio sve,virtualna kosarica mi nebi bila dovoljnaoseloth je napisao/la:Ako je naručeno iz zemalja unije onda nema carine a time ujedno nema ni otvaranja.
Bez obzira na ulazak u EU, zakon RH ostaje isti, a on kaže da su ilegalne stvari i dalje ilegalneKeLavra je napisao/la:ovo zvuci jako sexy ali ipak treba bit oprezan sa ilegalnim stvarima,makar bi ja kupio sve,virtualna kosarica mi nebi bila dovoljnaoseloth je napisao/la:Ako je naručeno iz zemalja unije onda nema carine a time ujedno nema ni otvaranja.
http://www.uprava.hr/default.aspx?id=1266459. Kako funkcionira Jedinstveno tržište Europske unije?
Ukinute su sve granične kontrole roba unutar Unije, kao i carinska kontrola ljudi. Nasumične policijske provjere (u sklopu borbe protiv kriminala i droga) još se obavljaju kada je to potrebno...