Last minute pitanja
Re: Last minute pitanja
Nisam, ali drugi jesu, mikroskopiju i DNA analizu. Unutra je bila samo Rhizopus plijesan.
“Side? I am on nobody's side, because nobody is on my side, little orc.”
- antoniopavaroti
- Ima zahvala: 358 puta
- pohvaljen: 338 puta
A kaj bom . Ne moremo biti vsi pametni . Tudi gobo prej vidiš potem pa jo poskusiš , a ne? Saj mi se ni treba opravičevat..Ne moreš me rasrdit.ChilI je napisao/la:Hehe, strinjam se s tobom, absolutno, u smislu, da nemaš znanja. Znanje dobiješ putem knjiga i učitelja. Kako pišeš, kod tebe je izostalo i jedno i drugo. A to šta pišeš pretpostavljam da si naučio u kafani. Nivo pisanja. Unapred ti se izvinjavam, da ne budeš uvredzen. Tako razumjem tvoje pisanje.
Pitas, ako sem videl sladku gobu. Nisam, jer to se ne da videti. A za okus sam pitao i dobio odgovore.
Pitanje nisem dao za hec, nego da dobijem odgovore od onih koji imaju znanja.
Zao mi, što ti nisi medzu njima.

" Ako želiš pobjediti ..ne smiješ izgubiti"
Hm, moram testirat, jer mi se ideja jako dopada. Jesi procitao knjigu sa njihove stranice?
Molio bi te, da malo obsirnije napises tvoje misljenje za i protiv te metode. Bio bi ti jako zahvalan.
antoniopavaroti,
nema zime za eskime. Sve pet.
Molio bi te, da malo obsirnije napises tvoje misljenje za i protiv te metode. Bio bi ti jako zahvalan.
antoniopavaroti,

_______________________________________________________________________________________________________
Zdravilec s konopljo in zdravilnimi rastlinami
Sad mi se spava i nemam snage, tu je par postova u jednoj starijoj temi gdje možeš vidjeti zašto je to lažno. Uglavnom, vidio sam micelij A muscarije u petrijevki na posebnom agaru koji kratkotrajno podržava rast mikoriznih gljiva, nije ni sličan ovim plijesnima koje ovi uzgajaju (odmah vidiš da je ovo plijesan kada raste uvis od supstrata), i raste prilično sporo.
viewtopic.php?f=26&t=24&start=240#p46777
viewtopic.php?f=26&t=24&start=240#p46777
- antoniopavaroti
Zaista mi nije jasno ovo tvoje pitanje. Koliko je meni poznato , nektar besmrtnosti , ambrozija , voda života , bilo je mitološko piće bogova , njihova hrana , eliksir većnog života . Ambrozija se dobijala iz roga čarobne koze ..neznam o čemu ti to pričaš . Tko bi to znao napraviti na ovom forumu i kakva iskustva bi neko trebao imati po tom pitanju? Tolko o znanju...ChilI je napisao/la: Da li je neko pokusao napravit nektar nesmrtnosti, vodu zivota, ambrosio? Ili drukcije, da li upoce neko na ovom forumu to zna napravit, iskustva?

Vecina mitoloskih prica, bajki bazira na istinitoj osnovi.
_______________________________________________________________________________________________________
- antoniopavaroti
Da? Na primjer...?ChilI je napisao/la:Vecina mitoloskih prica, bajki bazira na istinitoj osnovi.

Antonio, molio bih mir, ima drugih tema za prepiranje koliko god želite, ajmo ovu temu pustit za konkretna pitanja o gljivama. 

- antoniopavaroti
Nov sam u svemu ovom i bio bih vam zahvalan na brzom odgovoru.
Dakle ovako,krenuo sam u uzgoj sa gotovim grow kitom i sad me zanima hoće li biti dovoljno svijetlo sa prozora ili moram uvest CFL-ku od nekih 20-tak watta?Vaša iskustva me zanimaju,što je bolje za razvoj!?
Dakle ovako,krenuo sam u uzgoj sa gotovim grow kitom i sad me zanima hoće li biti dovoljno svijetlo sa prozora ili moram uvest CFL-ku od nekih 20-tak watta?Vaša iskustva me zanimaju,što je bolje za razvoj!?