SEED je napisao/la:triba si ispričat kako provodiš dane,
Ovako: ne pusim, idem u skolu, nista ne treniram al idem u teretanu par puta tjedno, i stalno idem u nekakve setnjice jer nemogu bit doma il u nekom zatvorenom prostoru duze od par sati hh, i sve je relativno dobro osim jednog problema a to je sta sam pijan svaku subotu...Jednostavno nemam sta drugo za radit vikendom a i u takvoj sam okolini da mi je vec navika odvalit se od cuge.
SEED je napisao/la:pokušaj ići u isto vrijeme spavati i sa zdravim načinom života će se i dobar san vratiti
E nazalost ovo mi je jako tesko za izvest jer jedan tjedan imam skolu ujutro, a drugi popodne pa nemogu bas nac neki ritam zbog tog stalnog izmjenjivanja(al opet u zadnje vrjeme se sve vise trudim to uskladit nekako)
Devil'sChase je napisao/la:Pa, predlažem da ujutro, umjesto da dopustiš pokretanje lošeg filma, domino misli i pokretanje zabrijavanja i briga u glavi, prisiliš se na meditaciju, i to uz glazbu "naših" frekvencija kao što je schumannova rezonancija od 7.83herca (samo upisi u you tube), a ima i takoder raznih glazba za opustanje/meditacju, samo je potrbeno upisati u you tube tu temu
Meditacija je po meni jako dobra tehnika za pronalazak problema jer sam vec dosta puta probao meditirat i cesto uz glazbu namjenjenu za to i u toku dana nakon meditacije mi u glavu samo dodu odgovori na probleme za koje nisam ni znao da me muce, samo sta sam do sad uvijek meditirao navecer prije spavanja tako da cu sad pocet i ujutro
Devil'sChase je napisao/la:Najbolje, da ako voliš povezan si s prirodom ukrotiš vremena da odeš u šumu i tamo utišaš um uz svjesno disanje, koje mnogi preporučuju i stvarno je nešto nevjerojatno, i ujedno te puni energijom iz čiste prirode.
Odlazak u sumu mi je jedna od najzabavnijih/zanimljivijih stvari, evo danas sam isao prosetat u sumu

jer mi je provodenje vremena u prirodi najbolji lijek za bilo kakve probleme
Hvala vam na savjetima, probat cu promjenit neke lose navike i malo zdravije zivjet i sigurno ce bit bolje!