Vodič za naručivanje printa s FSRE-a
Re: Vodič za naručivanje printa s FSRE-a
Da li je cena i dalje 1 euro ili 2? I da li treba na obe koverte da bude markica ili samo na kovertu koju šljem? I kako da napišem koji print želim, da li je dovoljan jedan papirić sa imenom gljive? Hvala na odgovoru unapred.
Istina je da malo peglaju u posti kada saljete sve zivo ispipaju i ispituju sta je,nama su jedva pustili da prođe ovo pismo,ali moram pohvaliti 'FSRE' za dvije sedmice dobili smo pismo nazad sve regularno

Sve ti pise u vodicu al skratit cu ti. Znaci kupi dvi koverte, jednu vecu i jednu manju. Na manju upisi svoju adresu , stavi 2€ i zalipi ih na komad kartona da ne lamataju i na komad papira zelju printa ili vise njih ako nemaju taj koji zelis te tu manju kuvertu ostavi otverno. Na vecu napis adresu za sfre i u nju stavi tu manju kuvertu naljepi marku za inozemstvo nek ti je ispecatira na salteru da si siguran da je isla i to je to. Nadas se da ce ti print doci sta prije 

Hvala. Danas išao u menjačnicu i kovanicu od dva evra zamenio za dve od po jedan jer je pisalo da treba jedan, e kad sam došao kući proverio i posumnjao da je promenjeno u 2 evra. Sad me nerviraju. Koliko je pametno da nalepim dve kovanice na jedan karton?
Kovjastik samo ce ti pismo biti teze kada ga budu vagali, a i mozda ti budu nesto pametovali zbog toga jer meni su jedva pustili da prođe sa jednom kovanicom (kao to je zabranjeno da se salje nesto od metala....)
- luther7hrol
- Ima zahvala: 215 puta
- pohvaljen: 93 puta
Ja mu uvijek pošaljem papirnatu novčanicu od pet eura jer smatram da je zaslužio i više za posao koji radi, a on meni nikad nije stavio manje od dva printa.
Ma ubacio sam 5 evra pa šta bude. Nadam se da će i stići i vratiti se. 

Poslao sam jedno pismo sredinom novembra, pa jedno u decembru i jedno u januaru....i kad sam izgubio svaku nadu da ce printovi stici danas mi postar donese zajedno oba pisma i u svakom po 2 printa...A predpostavljam da ce uskoro stici i ta treca porudzbina...Izgleda da je bila guzva u januaru pa su zbog toga malo kasnili...i oba pisma su mi bila otvarana pa zalepljena selotejpom...Nadam se samo da nisu otvarali zip vrecice...
-
- pohvaljen: 1 put
Pa ako su ti otvarali, otvarali su ti u posti ili na carini, a to ne mirise bas na dobro!