Vodič za naručivanje printa s FSRE-a
Re: Vodič za naručivanje printa s FSRE-a
A ave fino piše u gajdu i na n mjesta na forumu. Nadam se da će ti sve biti ok, trebalo bi a drugi puta pametnije.
- luther7hrol
- Ima zahvala: 215 puta
- pohvaljen: 93 puta
Znam, znam, hvala 
Mnogo čitam o ovome, no nestrpljenje je, pretpostavljam, svima nama ovdje prvi neprijatelj s kojim se suočavamo na putu da postanemo groweri, kada naručimo print pa nadalje. Žestoko ću se boriti protiv ovog neprijatelja, jer je ovo hobby koji je zahtjevan i to mi se sviđa, iako me malo u početku plašilo...

Mnogo čitam o ovome, no nestrpljenje je, pretpostavljam, svima nama ovdje prvi neprijatelj s kojim se suočavamo na putu da postanemo groweri, kada naručimo print pa nadalje. Žestoko ću se boriti protiv ovog neprijatelja, jer je ovo hobby koji je zahtjevan i to mi se sviđa, iako me malo u početku plašilo...
Evo, sutra šaljem pismo, pa ćemo započeti igru čekanja.
BTW, išao sam po poštansku markicu za inozemstvo na kiosk, košta samo 4.60kn... Jel moguće da smo ulaskom u uniju pojeftinili po tom pitanju za 2.50kn?!
BTW, išao sam po poštansku markicu za inozemstvo na kiosk, košta samo 4.60kn... Jel moguće da smo ulaskom u uniju pojeftinili po tom pitanju za 2.50kn?!
Meni nije jasno jer treba negde da zapisemo njohovu adresu ili to treba tamo u posti da kazemo ???? 

Napišeš adresu FSRE-a na kovertu u kojoj šalješ pismo FSRE-u. Zalijepiš marku i pošalješ.
“Side? I am on nobody's side, because nobody is on my side, little orc.”
A gde onda svoju da napisem , izvini sto se smaram glup sam 

Nema beda. Svoju kovertu staviš u tu kovertu, a u svoju 2 eura. Znači 2 eura su u koverti s tvojom adresom, koja je preklopljena i stavljena u kovertu na kojoj je adresa FSRE-a i marka, koju onda šalješ za Nizozemsku.
“Side? I am on nobody's side, because nobody is on my side, little orc.”
-
- Ima zahvala: 101 put
- pohvaljen: 232 puta
Na nekom papiricu koji prikacis za euro.
Da li biste radije bili zabrinuti genije ili vesela budala?
- luther7hrol
- Ima zahvala: 215 puta
- pohvaljen: 93 puta
Stigla druga tura printova!
Poslao sam 5 eura prije samo 9-10 dana, ako i toliko, stvarno sam ugodno iznenaden jer mi je frajer poslao opet dva printa, od kojih je jedan skroz friski, iz novembra. Svaka mu cast, jedva cekam da dobijem svoje prve shroomse pa da mogu uzvratiti svojim printovima!