Last minute pitanja
- Klaypex Delusion
- Ima zahvala: 2 puta
- pohvaljen: 33 puta
Re: Last minute pitanja
Možeš ih pohranjivati u med i imati dugotrajni projekt =).riz14 je napisao/la:quick question![]()
šta radite s abortusima, dali ih berete zajedno s drugin gljivama ili ih berete čin skužite da su abortusi? aborti su jednako psihoaktivni ko i normalne gljive?![]()
Skupljaš ih u jednu teglicu, naravno očistiš od svega da ne bude kokosa/vermikulita i sl, i kako ih skupljaš tako ih preliješ medom. I kad napuniš ostaviš da stoji dosta vremena. Kada se razboliš u sred zime napraviš si čaj i ubaciš 2-3 žlice "meda" u čaj i bude ti lijepo ehehe =)

"Since that day, I haven't been the same" 

hehe zanimljivo je to s medom
frendov micelij je uspija pobjedit cobweb i sad je sve zdravo i gljive rastu normalno
sad mu se u jednoj tegli pojavilo nešto rozo-crvene boje na jednom mistu, ne širi se nego stoji tako kako je. u toj tegli ima na dnu malo koloniziranog supstrata i počele su gljive u tegli rast, izgledaju normalno i zdravo unatoč tom rozo-crvenom sranju što se pojavilo.
šta da radimo sad, žao nam je bacit kad su gljive počele rast a ta rozo-crvena stvar se ne širi nego eto obitava tamo i to je to
jel bi to moglo bit nešto opasno po zdravlje?

frendov micelij je uspija pobjedit cobweb i sad je sve zdravo i gljive rastu normalno

sad mu se u jednoj tegli pojavilo nešto rozo-crvene boje na jednom mistu, ne širi se nego stoji tako kako je. u toj tegli ima na dnu malo koloniziranog supstrata i počele su gljive u tegli rast, izgledaju normalno i zdravo unatoč tom rozo-crvenom sranju što se pojavilo.
šta da radimo sad, žao nam je bacit kad su gljive počele rast a ta rozo-crvena stvar se ne širi nego eto obitava tamo i to je to

nije opasno po zdravlje ako mozes odstrani taj dio ako nemozes nek rasu gljive njima nece nista bit a ni tebi to je neka gljivica ili pljsan
Sporendonema purpurascens plijesan. Nije opasna za ljudsko zdravlje. Ali se jako lako širi sporama, tako da ti svako otvaranje te tegle znači manje šanse za uspješan uzgoj u budućnosti.
Micelij izbacuje gljive baš zbog te infekcije, i neće se moći dalje širiti.
Micelij izbacuje gljive baš zbog te infekcije, i neće se moći dalje širiti.
“Side? I am on nobody's side, because nobody is on my side, little orc.”
- luther7hrol
- Ima zahvala: 215 puta
- pohvaljen: 93 puta
Je li OK, da gljive kojih sam obrao prvi flush, nakon dunkanja u frižu stavljam otvorene pod svjetlo ili ipak treba zatvoriti folijom s rupicama nekoliko dana?
Bok, novi sam ovdje i imam jedno pitanje.
Ima li ko iskustva s naručivanjem spora u šprici izvana?
Znam da mogu napraviti špricu od spore printa al stvar je u tome što bi htio nabaviti spore od
"Psilocybe Mexicana A" a nigdje ne mogu nać print online.
Ima li ko iskustva s naručivanjem spora u šprici izvana?
Znam da mogu napraviti špricu od spore printa al stvar je u tome što bi htio nabaviti spore od
"Psilocybe Mexicana A" a nigdje ne mogu nać print online.
-
- Ima zahvala: 101 put
- pohvaljen: 232 puta
Idi na FSRE.nl ja mislim da i dalje sljakaju mi smo svi preko njih uzeli.
A to koji strejn hoces je mogucnost da ces bas taj dobiti 30% pa odakle god narucivao.
Jer su sve jaaakooo jaaakooo veoma vrlo nadrealno slicne.
A u potenciji nema razlike tako da narucuj sta ti prvo padne pod ruku...
A to koji strejn hoces je mogucnost da ces bas taj dobiti 30% pa odakle god narucivao.
Jer su sve jaaakooo jaaakooo veoma vrlo nadrealno slicne.
A u potenciji nema razlike tako da narucuj sta ti prvo padne pod ruku...
Da li biste radije bili zabrinuti genije ili vesela budala?