Last minute pitanja
- Mary Jane.
- Ima zahvala: 19 puta
- pohvaljen: 39 puta
Re: Last minute pitanja
Voda u teglicama ne smije bit.
Temperatura kolonizacije 27-28°C
Temperatura kolonizacije 27-28°C
"If you only knew the magnificence of the 3, 6 and 9, then you would have a key to the universe.”
- Nikola Tesla
- Nikola Tesla
onaj kejsing od nekidan je dobio zeleno/bjelu pljesan mislim da je trihodermea i da cu to bacit 

- Mary Jane.
Ak je zeleno šta god da je možeš baciti, sretno dalje 

"If you only knew the magnificence of the 3, 6 and 9, then you would have a key to the universe.”
- Nikola Tesla
- Nikola Tesla

evo 4 teglice sa orissa sporama i 3 sa PESA
znaci i za PESA i Orissa mi je 27-28c dosta za kolonizaciju
pa ak nekaj krene otvorim dnevnik
- Klaypex Delusion
- Ima zahvala: 2 puta
- pohvaljen: 33 puta
Bilo bi ti jako zgodno da imaš one velike teglice od pola litre. Njih napuniš nekih 60-70%. Kukuruz je ok, recimo. Sa njega dobiješ nešto manje berbe. Definitivno će biti i za tebe da se zabaviš dobro.
Dobro bi ti bilo da samelješ kukuruz. TZV craked corn. JFGI =).
Sretno...
Dobro bi ti bilo da samelješ kukuruz. TZV craked corn. JFGI =).
Sretno...
"Since that day, I haven't been the same" 

imam i vecu tegle i kuruze a i spricu sa orissom jos tak da cu crackat korn u blenderu i napravit jos koju teglu tak pa cemo
- Mary Jane.
Izvještavaj kako napreduje i sretno 

- Nikola Tesla
- Nikola Tesla
u svim navedenim teglicama vidljiv poceta bjeljenja tj micelija , stavljam jos 2 cracke korn/cjelo zrno dali je po 2-3 ml spora/dest,vode dovoljno u 720 ml tegle koje su pune 2/3?? 

- Klaypex Delusion
- Ima zahvala: 2 puta
- pohvaljen: 33 puta
Hajde samo naprijed.
Što se tiče voda+spore je ok. 2-3 ml...
Ti možeš i samo sastrugati spore u posudu. Trebati će 2-3 dana da se pokrenu, ali ako je vlaga ok sve će biti ok.
Što se tiče voda+spore je ok. 2-3 ml...
Ti možeš i samo sastrugati spore u posudu. Trebati će 2-3 dana da se pokrenu, ali ako je vlaga ok sve će biti ok.
"Since that day, I haven't been the same" 

ma misim da je bolje sa voda + natopljene spore sigurnije zvuci 
i da jedno pitanje dali bi funkcioniralo kao slican princip tipa rizini kolaci ,ali da pomjesam coco i sitno samljeti pir(prastara psenica) posto imam to dvoje pomjesam navlazim coco ko i kak se verm u rizinim kolacima i pomjesam sa sitnim pirom steriliziram i kad se ohladi spricnem spore???

i da jedno pitanje dali bi funkcioniralo kao slican princip tipa rizini kolaci ,ali da pomjesam coco i sitno samljeti pir(prastara psenica) posto imam to dvoje pomjesam navlazim coco ko i kak se verm u rizinim kolacima i pomjesam sa sitnim pirom steriliziram i kad se ohladi spricnem spore???