tvoj odabir, svatko ce ti drugacije reci, ali za prvi put mozda najbolje vermikulit, posto je lakse odrzavanje vlage u kejsingu, pogotovo za nekog tko prvi put radi. mada ni kokos mix nije los ako je dobro pripremljen.
2.dal' je potreban perlit ili tome slično na dnu posude i zašto/zašto ne?
najcesce ga koriste za kejkove, da bi podigli razinu vlage u kontejneru, ali sa kejsingom to bas i nije toliko potrebno, mada neki koriste i u tom slucaju.
3.ventilacija preko ventilatora. stavit jedan ventilator da upuhuje preko filter vate, a da sam zrak izlazi na rupe sa druge strane ili staviti još jedan koji će vuč zrak van. dal' zrak koji ulazi treba ulaziti od donjeg dijela boxa pa izlaziti u gornjem zbog poticanja isparavanja? ili je bolji samo ventilator koji će ispuhivati zrak van, a ulazne rupice na boxu budu zaštićene filtervatom?
moram reci odmah da nikada nism venitilator koristila pa necu puno mudrovat, neka ti drugi kazu neki savjet vise. ja dalje od busenja rupa u donjem djelu nisam isla

4. dezinfekcija sa IZOSANOM?
Ne vidim zasto ne.
ja ti imam od cimerice neku tekucinu, koju je ona kupila u apoteci za dezinfekciju ovratnika kojeg je koristila nakon nesrece itd. pokazao se izvrstan

http://www.pliva-sept.hr/blue.html