Kad sam bio mlad
Re: Kad sam bio mlad
...
Zadnja izmjena: pannonian, dana/u 29.08.2019, 17:41, ukupno mijenjano 1 put.
Having no destination, I am never lost
- bianco.rosso
- Ima zahvala: 7 puta
"Naravno, nije rijec o uspjehu i neuspjehu u danasnjem svijetu, otisli smo u kurac na razne nacine, vise je rijec o nekom dubokom, skrivenom stavu koji vidis u njima, pristupu stvarima, dogadjajima, ljudima."
To je to, poenta. Jako lepo receno i opisano sve.. Vratio si me na teren na trenutak..
To je to, poenta. Jako lepo receno i opisano sve.. Vratio si me na teren na trenutak..
Što se tiče ovih novih pravaca moderne muzike, npr keti peri ima jako dobre sise
Kad sam bio mlad, raslo je drvo ispred kuće, veliki jablan..bio je veći od kuće, čim bi se dignuo malo vjetar, odmah bi se čulo kako prolazi kroz krošnju i šum lišća. Fali mi to. Svi su bili živi.
Svi moji postovi su izmišljeni tj. nemaju veze s stvarnošću i sve napisano je priča koja nema nikakve veze s stvarnim događajima i osobama.
"This is the biggest joke, I've ever played on ourselves"
Eto bash dobio neki dan sliku od seke... drzi me ko bebu i kazhe ljubav od pocetka... a ja pogledam svoje oci...
Kad sam bio mlad bio sam paranoik a i to sam ostao
Kad sam bio mlad bio sam paranoik a i to sam ostao

^Ali tO jE sAMo MojE MisLJeNJE!!!
Ajujem te... Aj[mo]uJe[dno]
- Vid Svante
- Ima zahvala: 136 puta
- pohvaljen: 70 puta
vidiš kako je to zanimljivo meni se ispovraća moja mladost. Baš sam danas u znak završene škole u životu otišao do svoje osnovne škole i trčao po kvartu i tamo odradio 5 krugova kao znak peticu koju sam trebao dobiti na popravni još sam odradio dva ili tri puta po 10 sklekova tako da bi pokazao kako su mi davali bezveze jedinice a bio sam najpametniji cijelu školu. Da će mi se da napravim ekstazi ima i prve spoznaje da sam oduvijek znao. Super su ta sjećanja
- Vid Svante
- Ima zahvala: 136 puta
- pohvaljen: 70 puta
a ja se pitao jesi ti skole zavrsio 

^Ali tO jE sAMo MojE MisLJeNJE!!!
Ajujem te... Aj[mo]uJe[dno]
Evo još nešto iz mladosti, a svježe da svježije ne može biti:
https://www.youtube.com/watch?v=bdDkQ9QAO6E
https://www.youtube.com/watch?v=bdDkQ9QAO6E
Djeci se na ulici probušila lopta i gledam ih kako nemaju pojma o ničemu. Ostavili loptu, a malog čija je lopta čisto zaboli za nju
Kad sam bio mlad, kad bi se probušila lopta odmah bi izvadili dušicu, narančastu i rastezljivu, netko bi otišao po ravnalo i kemijsku olovku, netko bi ukrao od starog žilet. I onda bi počeo zajeban dio godine. Za glave, mačke, uličnu rasvjetu... a ì za guzice. Znale bi doslovno poplavit od kajiša, šiba... Uobičajena nuspojava kad su praćke u igri
A sa kožom od lopte bi igrali "EEEJ, MOŽE LOPTA!?"
Napunili bi ju šljunkom i namjestili negdje gdje prolaze ljudi, a mi bi se udaljili 20 metara i čekali da netko prođe i onda viknuli "Ej može lopta".
Uglavnom bi išli pokazat kako dobro mogu nabiti loptu...
Uvijek je tu bilo i dosta onih što nas poznaju, pa smo morali paziti kako se krećemo tih dana...
A onaj čija je lopta žalio bi danima
Uglavnom, djeca danas nemaju pojma
Kad sam bio mlad, kad bi se probušila lopta odmah bi izvadili dušicu, narančastu i rastezljivu, netko bi otišao po ravnalo i kemijsku olovku, netko bi ukrao od starog žilet. I onda bi počeo zajeban dio godine. Za glave, mačke, uličnu rasvjetu... a ì za guzice. Znale bi doslovno poplavit od kajiša, šiba... Uobičajena nuspojava kad su praćke u igri
Napunili bi ju šljunkom i namjestili negdje gdje prolaze ljudi, a mi bi se udaljili 20 metara i čekali da netko prođe i onda viknuli "Ej može lopta".
Uvijek je tu bilo i dosta onih što nas poznaju, pa smo morali paziti kako se krećemo tih dana...
Jebivjetar
haha..ovo s loptom i pijeskom..legendarnoSpunk je napisao/la:Djeci se na ulici probušila lopta i gledam ih kako nemaju pojma o ničemu. Ostavili loptu, a malog čija je lopta čisto zaboli za nju

Svi moji postovi su izmišljeni tj. nemaju veze s stvarnošću i sve napisano je priča koja nema nikakve veze s stvarnim događajima i osobama.