DMT
-
- Ima zahvala: 101 put
- pohvaljen: 232 puta
Re: DMT
Da i trska sadrzi DMT, mnogo mnogo biljaka u nasem okruzenju ga sadrzi u sebi, pogledaj OVDE neces verovati koliko biljaka sadrzi dmt, tamo je opisano i koliko koja ima procenata u sebi i u kom delu biljke..
Da li biste radije bili zabrinuti genije ili vesela budala?
- Devil'sChase
- Ima zahvala: 316 puta
- pohvaljen: 206 puta

Ovo je previše za mene, toliko toga, a toligo toga se još ni nezna, znao sam da ni europa ne može biti zakinuta sa DMT-om, svuda ga, svugdje.... Presretan sam sad, i bacam se na posao... Manijače

Edit: Zabrij strijele od trske kaj se za luk delaju, to su ubiti DMT strijele i onda pogodis nekoga i on umre u dmt tripu. Oke lud sam.

Ovo je vrlo ohrabrujuća vijest za sve psihonaute
Pitanje je kako se radi ekstrakcija iz trstike? Isto kao i Phalaris?

Pitanje je kako se radi ekstrakcija iz trstike? Isto kao i Phalaris?
Konstruktivna pitanja smetnutih umova
Normalno, ista ekstrakcija, mada posto je najbolje iz korena, moze da se preskoce neki koraci, procitajte za M Hostilis, samo sracunajte za koliko veca kolicina da bude.
Ali, oprezno! I Arundo donax sadrzi Gramin koji je otrovan, pokazao se fatalan za ovce, za ljude jos nema definitivnih rezultata.
Ali, oprezno! I Arundo donax sadrzi Gramin koji je otrovan, pokazao se fatalan za ovce, za ljude jos nema definitivnih rezultata.
- Devil'sChase
A tek Delosperme, valjda vam je jasno da tog ima svugdje, i za nac i kupit, ja sam toga toliko vidio po svuda, imam i na balkonu, to je nes nevjerojatno, i toliko puta sam bio vani pored te biljke a nikad znao da ima to sto ima 

Čini se niš od Delosperme cooperi. Na dmt nexus forumu AlbertKLlyod tvrdi da je uspio izvući nešto, ali ni približno aktivno i jako. Tvrdi da je probao prije toga ekstrahirati iz lišća i korjenja sa različitim metodama ekstrakcije, ali bezuspješno.
Spominju se samo sjemenke kao obećavajuće, ali pri pušenju (300 mg).
Konstruktivna pitanja smetnutih umova
- Devil'sChase
Jel pušim sjeme ili pušim ekstrakt iz sjemena?Beli gavran je napisao/la:Čini se niš od Delosperme cooperi. Na dmt nexus forumu AlbertKLlyod tvrdi da je uspio izvući nešto, ali ni približno aktivno i jako. Tvrdi da je probao prije toga ekstrahirati iz lišća i korjenja sa različitim metodama ekstrakcije, ali bezuspješno.
Ko prije umre duže je vječan