Last minute pitanja
- Klaypex Delusion
- Ima zahvala: 2 puta
- pohvaljen: 33 puta
Re: Last minute pitanja
Da li znaš u kojem omjerima.
Recimo na težinu kokosa koliko kokošjeg !?
Recimo na težinu kokosa koliko kokošjeg !?
"Since that day, I haven't been the same" 

Dali bi bilo pametno da za kolonizaciju zrnja psenice u tegle staviti malo kokosovog treseta i vermikulita?
Ja sam vec to uradio pa me sad kopka dali mi je to bilo pametno.
Sastav u tekla ma mi je cirka(50% psenice; 30% kokosovog treseta i 10% vermiculita)
Sve mi to dosta lepo izgleda, uradicu tako mada imam prilicno stari print thai supera. Zanima me misljenje iskusnijih?
Ja sam vec to uradio pa me sad kopka dali mi je to bilo pametno.
Sastav u tekla ma mi je cirka(50% psenice; 30% kokosovog treseta i 10% vermiculita)
Sve mi to dosta lepo izgleda, uradicu tako mada imam prilicno stari print thai supera. Zanima me misljenje iskusnijih?
- Klaypex Delusion
- Ima zahvala: 2 puta
- pohvaljen: 33 puta
Ako te razumijem ti bih u teglicu koja je u procesu kolonizacije stavio dodatno kokos taj.
Ako ti bilo što zagađeno uđe u unutra šanse su ti 99% da je to onda zagađeno. S razlogm se sve to sterilizira u loncu i cijepljenje mora biti sterilno. Pa čak i komad kože koja ti se ljušti sa tijela upadne unutra =(
Pa ti sad vidi
Ako ti bilo što zagađeno uđe u unutra šanse su ti 99% da je to onda zagađeno. S razlogm se sve to sterilizira u loncu i cijepljenje mora biti sterilno. Pa čak i komad kože koja ti se ljušti sa tijela upadne unutra =(
Pa ti sad vidi

"Since that day, I haven't been the same" 

Zdravo, kako najbolje cuvati spore? u printu ili u spricevima umotanim u foliju?
Zanima me na primer da sacuvam spore godinu ili dve. Jel to moguce uopste?
Zanima me na primer da sacuvam spore godinu ili dve. Jel to moguce uopste?
ne znam kolko mogu dugo biti u šprici, pa bit i preporučio da budu u foliji u mraku i na hladnijem SUHOM mjestu i da se do korištenja ne otvaraju...
". . . TO JE ONAJ IZVORNI OSJEĆAJ PLEMENA KOJE JE U ISTOM RITMU, A VOĐA JE DJ."
Meni godinu dana stajale u spricama u frizideru, naravno zamotane sprice u foliju. 
a i print moze stajat dog, dvije bez frke...

a i print moze stajat dog, dvije bez frke...
"Just as a candle cannot burn without fire, men cannot live without a spiritual life."
Hvala, na brzim odgovorima.
Jos jedno pitanje. Kad je gljiva zrela za branje. Cim pukne membrana ili da se saceka jos malo. ( znam da je najbolje za uzimanje printa cim membrana pukne) . Nego pitam ako mi ne treba print nego samo gramaza tj aktivne supstance.
Jos jedno pitanje. Kad je gljiva zrela za branje. Cim pukne membrana ili da se saceka jos malo. ( znam da je najbolje za uzimanje printa cim membrana pukne) . Nego pitam ako mi ne treba print nego samo gramaza tj aktivne supstance.
ako ti ne treba print i želiš dobiti na količini pusti ih da rastu do kraja, dok se klobuk ne izvrne naopako i popuca.
". . . TO JE ONAJ IZVORNI OSJEĆAJ PLEMENA KOJE JE U ISTOM RITMU, A VOĐA JE DJ."
E jbg . Ja mislio cim pukne opna . A dva growa vec tako ubrao 
Hvala . Znacu za sledeci put .

Hvala . Znacu za sledeci put .
Ne, dobro si napravio, najbolje je ubrat čim pukne opna. Ako ostaviš dulje, samo će se napuhat i razbacat spore posvuda, sve će bit crno i ružno, a i spore imaju neugodan miris/okus. Nakon što opna pukne, stanice plodova se samo pune vodom, šire, tj. plodovi sazriju, stanice se više ne dupliciraju i produkcija alkaloida prestaje.
Moguće je ako ostaviš duže da ćeš dobiti nešto sitno na gramaži, recimo 1 gram raširenih naspram 0.8 mlađih (lupam), ali će u oba slučaja količina alkaloida biti jednaka.
Moguće je ako ostaviš duže da ćeš dobiti nešto sitno na gramaži, recimo 1 gram raširenih naspram 0.8 mlađih (lupam), ali će u oba slučaja količina alkaloida biti jednaka.
“Side? I am on nobody's side, because nobody is on my side, little orc.”