Za početak ti preporučam da se počneš baviti pčelarstvom..mnogo je zdravije a i unosnije...

Ja sam u domaćica, u mojoj percepciji metla vuče na skroz drugu stranu. Neugodnu. Letit ću na vreći za spavanje.antoniopavaroti je napisao/la:da..dr. Vladimir Bajer..našo sam knjigu u gradskoj knjižnici...Posudiš pa kopiraš , može i na CD ti kopiraju a onda staviš u the majka knjižnicu..
Da , ali po meni je metla ili neki štap potreban i zbog psihološkog elementa ..Kad te krene letenje , vizija , imaš se zašto držati , sjediš na nečemu , upravljaš sa tim ispod sebe ..Možda sam u krivu ali mislim da je uloga metle ili nekog čarobnog štapa višeznačna..ne samo da se mast utrlja u kožu nego mnogo više kao neka podrška ..recimo kao kristali i gljive..ili drago mjesto..što ti kažeš , ona tvoja planina sa kojom se želiš sjediniti..Mislim da je to važan dio rituala.....
Ustvari me zanima baš tehnika, ali ne previše detalja. Jednom sam puno meditirao, krčio negativu u sebi prije izlaska u klub i onda jedno 5-10 minuta vizualizirao i kad sam izašao van sve se poklopilo prema tim vizualizacijama, dok nisam osjetio da je ovo previše "udaljeno" "od onog što sam stvarno ja" pa sam sjebao stvar.antoniopavaroti je napisao/la: Ako posjeduješ unutrašnju snagu ,tehniku i obred ili ritual češ lako svladati i pronači u mnogim djelima koja se bave tom tematikom ..Tebe sigurno zanima onaj pasus o medu i pčelama (muhama)...
Za početak ti preporučam da se počneš baviti pčelarstvom..mnogo je zdravije a i unosnije...