Isto, meni najbolji crtić zadnjih godina.AFX je napisao/la:Joj obožavam Rick & Morty!

Ove ostale još nisam gledala.
A od prastarih crtića se vratim gledati Mighty Maxa povremeno.

Isto, meni najbolji crtić zadnjih godina.AFX je napisao/la:Joj obožavam Rick & Morty!
Možda bi ovo mogao početi gledati, ali poznavajući sebe, ja bi bio jedan od onih koji bi u seriji navijao za negativce.Ninti je napisao/la:ova serija me obuzela potpuno: The Handmaid's Tale -> distopijska serija koja neodoljivo podsjeća na Orwellovu 1984 ili Huxleyev Brave new world.. Još koji hod za život, Bruna Esih, Hasanbegović i Markićka.. polako, ali sigurno infiltriranje u sve sfere društva i ETO NAS! Blessed be the fucking fruit..
http://www.imdb.com/title/tt5834204/
Realno, to društveno uređenje puno je bliže izvornom tumačenju jameričkog Ustava, kakvim su ga zamislili Očevi osnivači.The Handmaid's Tale is set in the Republic of Gilead, a theocratic military dictatorship formed within the borders of what was formerly the United States of America.
Beginning with a staged attack that kills the President and most of Congress, a Christian fundamentalist movement calling itself the "Sons of Jacob" launches a revolution and suspends the United States Constitution under the pretext of restoring order.