❀ The Majka Novosti ❀
-
- Ima zahvala: 5 puta
Re: ❀ The Majka Novosti ❀
Svaka čast i slava tebi Beyond i ekipi koja ti je pomogla sa tim kodovima i tim prebacivanjem i šta ja znam (niti želim znati) čime. Ali ovaj novi stil...
Ludilo, tako je, hm, prozračan, svijetao, da ne kažem vedar. Kao sunčan dan u siječnju. Kao da dublje dišem sa laptopom na koljenima.
Hvala, odličan posao.
Ludilo, tako je, hm, prozračan, svijetao, da ne kažem vedar. Kao sunčan dan u siječnju. Kao da dublje dišem sa laptopom na koljenima.
Hvala, odličan posao.
Ko prije umre duže je vječan
super, ugodno iznenađenje
meni se sviđa novi stil i ona dva od prije i onaj koji će doći 
u zahvalu pripremam jednu novu temu

u zahvalu pripremam jednu novu temu

". . . TO JE ONAJ IZVORNI OSJEĆAJ PLEMENA KOJE JE U ISTOM RITMU, A VOĐA JE DJ."
Sviđa mi se jako pozadina. Podsjeća me na Millie Marotta's colouring book, bojanku za odrasle (za rješavanje stresa)
.. To nam je bio hit ove godine na Interliberu 

“Never argue with an idiot. They will drag you down to their level and beat you with experience.” ― Mark Twain
- Beyond Le Fov
- Ima zahvala: 425 puta
- pohvaljen: 1455 puta
prefora slikovnica, baš antistres, i za djecu i za odrasle, čini se dobro izbalansirano za lijevu i desnu stranu mozga.
kad sam sklapao pozadinu nisam očekivao da će ispast toliko prigodna forumu, ima čak i dubinu u par slojeva. mislim da bi prirodne fraktalne forme trebale biti univerzalno ljepe jer je na taj način izgrađeno sve u prirodi.
kad sam sklapao pozadinu nisam očekivao da će ispast toliko prigodna forumu, ima čak i dubinu u par slojeva. mislim da bi prirodne fraktalne forme trebale biti univerzalno ljepe jer je na taj način izgrađeno sve u prirodi.
također ostao iznenađen novim okruženjem na forumu...ugodno
ovo me sad ponukalo da opet krenem u totalno istraživanje magije ovog foruma

ovo me sad ponukalo da opet krenem u totalno istraživanje magije ovog foruma

Baš nam je najs forum.
Ostao sam ugodno iznenađen.
..naravno i prije je bio lijep, ali ugodno je imati s vremena na vrijeme osvježenje.
Ostao sam ugodno iznenađen.
..naravno i prije je bio lijep, ali ugodno je imati s vremena na vrijeme osvježenje.
Svi moji postovi su izmišljeni tj. nemaju veze s stvarnošću i sve napisano je priča koja nema nikakve veze s stvarnim događajima i osobama.
"This is the biggest joke, I've ever played on ourselves"
"This is the biggest joke, I've ever played on ourselves"
Mene je oduševio novi izgled. Teško sam se odvojila od stare, tj prastare verzije (prve) ali ovu sam prigrlila odmah. Beyond, još jednom, good work!
❧ “If you can't understand it without an explanation, you can't understand it with an explanation" ☙
- Beyond Le Fov
- Ima zahvala: 425 puta
- pohvaljen: 1455 puta