huh,, nisam se bacila još u istraživanje simbolike,, ja sam samo kanal,, samo stvaram,, a kada stavarm uđem u to neko posebno stanje uma-gdje je sva koncentracija na stvaranju-kristalu, i dok stavarm dobivam kao male slikice-vizije-priče-mini filmiće,, ako su lica u pitanju ponekad znam vidit osijetit čak cijelu priču tog bića (u zanje vrijeme večinom su to neka svemirska bića-anđeli,još neznam točno, ali saznat ču kad bude bilo vrijeme , a tko zna možda nije ni bitno tko su, dok god osiječam dobar vajb od njih:) , tko je, koja je njegova uloga,, srečom pa mi je 5čakra sad upotpunosti otvorena ka izražavanju i bit če mi lakše opisivati to što radim ,, jer ponekad mi se zna desiti da dok radim već vidim gotovu masku-lice kao neki poluprozirni layer i ja sa fimom samo stavljam drugi lajer koji to upotpunuje,, tj, kao kad imaš bojanku i još ti piše koje boje moraš koristiti, eto tako zna ponekad bit u mojoj glavi,, dok ponekad nemam poima šta i kako če ispasti uzmem kristal stavim polimersku glinu na njega i radim i puštam da me kristal vodi da on sam zapravo izmodelira pomoću mene to biće malo koje je u njemu,, a kad radim bez lica ,, onda kao da je neki vilenjak uz mene i vodi me,, jer uvijek nekak imam osiječaj kao da m neka čarobna ruka vodii znam vidit ta neka šumska bića koja ih nose,, ,, uglavnom veoma mi je zabavno stvarati sa kristalima jer oni baš prčaju priče,,
nedavno sam imala najsnažnije iskustvo u svom životu u meditaciji sa kristalima, gdje sam cijelim svojim bićem , znači na svim nivoima postojanja koje sam mogla osijetiti, osijetila sma moć kristala , koliko su živi i što sve mogu,, no to ču iskustvo uskoro detaljno opisati i staviti tu negdje na forum,. jer mislim da je veoma bitno da iznesem barem dio tog iskustva,, jer da mi je netko pričao da mu se to desilo mislila bih da preuveličava,, ugl, kristali su veoma živi i više nego što sam oinače osijetila,,
eto u jako katko,, ako te sad dalje što zanima, pitaj ,