Kako zivimo i dokle ovako?

Sve ono što nam može skrenuti misli od sumorne svakodnevnice...
VenloNL
rank2
Ima zahvala: 89 puta
 pohvaljen: 19 puta

Re: Kako zivimo i dokle ovako?

Post Postao/la VenloNL »

Kod: Označi sve

I ne bih se potpuno izolovala, verovatno xD generalno sam vrlo socijalna kad sam s ljudima XD dolazila bi ekipa ovde, samo bi vidjanje bilo nesto redje i kvalitetnije :)
:thumbsup:
Čitajući tvoje napisano do sada,kao da si Vodenjak u horoskopu :)

Radim li u močvari ili bari?
Močvara. Ima krokodila dosta.
U proteklih 10-tak godina krokodili su pojeli oko 100-tinjak mladih ljudi. Srećom po njih ili nesrećom,reinkarnirali su se u nekoj od EU zemalja.

Radim li u azilu?
Da.
Svako jutro,ako želim na miru popiti kavu i zapaliti pljugu,moram prvo nahraniti 7 mačaka. Kad vidi pas da jedu mačke,zna mi reći: Venlo,a ja? Dobije i ona doručak.
3 mačke od ekipe su spašene i udomljene.Svi su kastrirani.
Mjesečno jedu nečiju ratu kredita za auto. Al'šta da se radi,kad su naše i kad im pružamo ljubav.
Ja i kuja dosta razgovaramo. Sa mačkama pričam manje,jer mačke su filozofi. Priča s tobom samo kad te treba.

Trenutno u mom selu,vani,...možeš slušati samo zvuk kiše.Nema drugih zvukova.

Sviđa mi se tvoje razmišljanje o smjeru koji želiš. Ispravan je jer kad se ostvari,donosi sa sobom mir.
Naravno,nije lak put.

Sistem ne možeš izbjeći. Treba raditi na tome da se ublaže negativni utjecaji.
Vutra Samotnjak
huana.meri
Moderator
Ima zahvala: 254 puta
 pohvaljen: 286 puta

Post Postao/la huana.meri »

kad smo kod zivotinja, eno normalno da je stigla opomena pred iskljucenje struje, samo nek opominju, za njih nemam al za pse imam za pileca ledja i vratove, tu promjene nema...ako uspiju kraj pasa uc u dvor i iskljucit, jos cu ih izvredjat i izpsovat a mozda i gadjat s necim sta dovatim...
ajde sreca pa imam poznanstva u hepu, i ovi sta iskopcavaju ih znam, al ne sve bas...
sad vec neznam koja zima, ja za blagdane cekam da me posjete iskapcaci struje, plina...lol
zato kad otvore njuske usta, vidi se da je struja i plin u njima, zubi ko sabljozubi, dlaka ko medjedi...hebem im i struju i plin, ima da nagodinu iskopcam sam sve ako me neiskopcaju uskoro, pa da rijesim neke solare i dizne za plin za pec na bocu...
nabilo mi 200 e struje otkako je zaladilo ko od sale, mozda je 50 od jeseni ajde....ima da otkinem i postanski sanducic uskoro, i da natefterim natpis nekakav samanski mjesto ulice i kucnog broja, nesto kao tara u prohujalo s vihorom, ima da kontriram dok god disem...
sutra idemo u mesnice u checkiranje cijena, ubodem nekad po 80 centi kilu, a nekad po euro, samo ledja i vratovi pileci, a kad njuske pocnu mljet, milo mi koda ja jedem nekaku finu papicu, pa kad pocnu kruljat, probavljat u krevetu, prdit, kaka qurats struja i bakraci....
lol

proljece je blizu, treba gruntat sta i kako u proljece, djubrenje, sjemenke, logor, nahebat konacno Bachu da dodje s bagerom rovat da se imam di kupat kad zapece u ljeto, da imam baru ko tarzan...
pored bare normalno uz vrbe i cicamace istrest drveta sta neko za zimu polozi, da ima di fljive da se kere....
Napred je natrag a natrag je napred, pazi kamo ti ideš ;)
storm.raver
rank11
Ima zahvala: 97 puta
 pohvaljen: 333 puta

Post Postao/la storm.raver »

Džabe se inatiš tako seljački imaju oni i izvršitelje i pištolje i svašta nešto. Treba biti lukav sa njima, ja sam im pre par godina zabo struje dovoljno da napojim Nju JorK na dva dana, nikad nisu skontali kako tačno. Znači samo mudro, ako ih vređaš i gađaš cepanicama il ne daj bože nagoniš pse, mogu ih i potrovati i ko zna šta još smisliti, zavisno sa kakvim umobolnim životinjama imaš posla...
Inače najbolje je platiti i ne cimati se, nije sad to tolko puno, znaš kolko su samo invertori za solare i ceo sistem napravit...
:mushroom: learning things :mushroom:
huana.meri
Moderator
Ima zahvala: 254 puta
 pohvaljen: 286 puta

Post Postao/la huana.meri »

ma jasno...radim na tome da predjem....vise sam u glibu od ljenosti i ravnodusnosti nego sto nisam mogo to regulirat...jednostavno mi zivot vise nije kao prije i netezim da me take stvari stavljaju u bed, depru, vise se sekiram i nekog bi gazio malo i tranciro...a nemogu normalno...
pse vise manje svi znaju, jednom koji iskapca struju sam poklonio zenku, sinu njegovom, pa ajde..., zato nemam jednog psa nego su na smjenama skorz, hbg aktivna sluzba ima rizika, nisu to pekinezeri.....ali hep, to da mi je pocastit upravu nekako s kajganom sa galerinama...ili pohane zelene pupavke a la suncanica receptir...lol
izvuc cemo nekako struju jos do proljeca....
gledam danas javna nadmetanja nekretnina koje prodaje drzava, ima masa kuca rusevnih, cijelih, od parsto do par soma eura...i naidjem na rusevinu u nnatjecaju, koju gledam uvjek kad idem na jedno mjesto na papuk, bas iznad mene kojih 30 km od kuce....mislim da je 300 e pocetna, teren zadnji pred planinsko podrucje, vec u brdu lagano, potok skroz plavi, jele i bukve na parsto metara prema gore, kamenolom stari....pa struja svakako mora ostat na cekanju...lol, ima i rusevina s papirima koja omogucuje obnovu u istim gabaritima, prikljuci i to...nije da mi treba jer imam i previse sikara i zabiti, ali ova je posebna, nemam ni jednu na papuku...lol, a prejeftina je

nisam spomenuo a mozda je bitno, 500 m od mene je moja rodna kuca sa 18 soba i centralnim i sve, garaza, cuda isusa, brdo jedno nase, ali je stari tamo a lakse mi je s razjarenim jelenom i tigrom od jednom bit u kavezu nego sa starim u odajama moderne i topline...neide vise nakon svega, svaka hladnoca je kamin za njega i njegov sistem vrednosti i zivota...tako da nije da nemam izbor, bas imam, ali nemogu, 6 god sam indijanos vec u ovoj kuci i najslobodniji sam na svijetu...nebi pijenje iz shake mjenjo za zlatnu zlicu da snjim moram sjedit i jest vise...
Napred je natrag a natrag je napred, pazi kamo ti ideš ;)
Odgovori