Eye floaters
Re: Eye floaters
AFX...nisam ni rekla da mislim da je to nekakva sposobnost, magija ili sta vec..lijepo sam napisala da je to vjerojatno brija nasih umova..mene zanima sto sve uzrokuje floaterse i da li ima jos ljudi koji imaju taj problem i jesu li ga uspjeli rijesiti...
a vjezbice koje sam radila su na ovom linku:
(i zapravo smatram da su kod mene te vjezbice izazvale promjene u organizmu, zato je doktor i pitao jesam li se bavila kakvim duhovnim vjezbama...)
http://atma.hr/trece-oko-kako-ga-otvori ... ati-njime/
a vjezbice koje sam radila su na ovom linku:
(i zapravo smatram da su kod mene te vjezbice izazvale promjene u organizmu, zato je doktor i pitao jesam li se bavila kakvim duhovnim vjezbama...)
http://atma.hr/trece-oko-kako-ga-otvori ... ati-njime/
Everything you can imagine is possible. 
..Kakva bi nastala tišina kada bi ljudi pričali samo ono što ZNAJU....

..Kakva bi nastala tišina kada bi ljudi pričali samo ono što ZNAJU....

Ja to stalno vidi ali nesmeta mi toliko, zapravo kad mi je dosadno igram se malo hahaha..latinsko ime ti je muscae volitantes.
evo u ovom videu ti je sve objašnjeno
https://www.youtube.com/watch?v=Y6e_m9iq-4Q
evo u ovom videu ti je sve objašnjeno
https://www.youtube.com/watch?v=Y6e_m9iq-4Q
I've only been in love with a beer bottle and a mirror.
- antoniopavaroti
- Ima zahvala: 358 puta
- pohvaljen: 338 puta
meni je moj učitelj govorio da je to prana , odnosno jedan njezin dio , spektar koji je moguće vidjeti ako se gleda u jasno nebo i neusredotočeno . Često smo pranu koristili za meditaciju što je nevjerojatno kvalitetno i odmarajuče . Nakon svake takve meditacije bio sam obnovljen za ne prepoznati . Osim toga kasnijim vježbama uz pomoć tog "posmatranja" naučio me da vidim aure drveća ..Zato smatram da je prana vrlo zahvalna za duhovno i tjelesno napredovanje
" Ako želiš pobjediti ..ne smiješ izgubiti"
Kako ide ta meditacija?antoniopavaroti je napisao/la:Često smo pranu koristili za meditaciju što je nevjerojatno kvalitetno i odmarajuče .
- antoniopavaroti
Osnova je bilo lepo vreme , makar to ni nije po meni možda najvažnije ali on je inzistirao na lepom vremenu , pa vjerujem da je to bilo potrebno .
Dakle za lepog vremena , otišli bi na obližnju reku , na jednu livadu ,sjeli pod drvo u hlad , i zagledali se u plavo nebo , pogled nesme biti koncentrisan na ništa nego uhvatiti , ebiga , neznam kako da to kažem , nesme biti fokusiran , odnosno moras uspjeti vidjeti pranu kako plovi u milijardama čestica . Ako to uspješ , a to nebi smio tebi biti problem , trebaš postati svjestan i pozadine , neba , oblaka . Nakon toga postaješ svjestan sebe , onoga koji posmatra . Uspostaviš Svjedoka . Onda nebo pukne ..otvori se i TI ploviš sa oblacima ..ploviš , okružen suncem , oblacima i beskrajnim morem prane , svjestan svega ...bez komentara , bez opisa , samo ushičenje i radost
Dakle za lepog vremena , otišli bi na obližnju reku , na jednu livadu ,sjeli pod drvo u hlad , i zagledali se u plavo nebo , pogled nesme biti koncentrisan na ništa nego uhvatiti , ebiga , neznam kako da to kažem , nesme biti fokusiran , odnosno moras uspjeti vidjeti pranu kako plovi u milijardama čestica . Ako to uspješ , a to nebi smio tebi biti problem , trebaš postati svjestan i pozadine , neba , oblaka . Nakon toga postaješ svjestan sebe , onoga koji posmatra . Uspostaviš Svjedoka . Onda nebo pukne ..otvori se i TI ploviš sa oblacima ..ploviš , okružen suncem , oblacima i beskrajnim morem prane , svjestan svega ...bez komentara , bez opisa , samo ushičenje i radost
Ne znam hocu li vidjeti pranu, povremeno imam puno svojih blokada a i loš mi je vid ako ne nosim naočale.
- antoniopavaroti
trebao bi vidjeti , jer to i nije stvar viđenja sa dobrim vidom , rekao sam ti da pogled ne smije biti fokusiran na ništa ..Možda nečeš uspjeti odmah ali sa vremenom sigurno hočeš
- antoniopavaroti
Kad kažem " vidjeti " ne mislim doslovno kao kad recimo gledaš nešto ili čitaš , onda je pogled usredotočen na nešto ...viđenje prane postiže se neusredotočenim pogledom ..dakle ne gledaš u nešto konkretno . Ona izgleda poput milijardi sitnih okruglih " mjehurića" .." točkica" koje se polako kovitlaju u prostoru..
Taj deo sa gledanjem u prazno sam razumeo nego nisam bio siguran sta to treba videti, do sada jedino sto sam zapazio gledajuci u nebo su ovi Eye floaters-i, ali nisam jos pokusavao da gledam u nebo tim ne fokusiranim pogledom. Pokusacu kada krene malo lepse vreme ovo sto si napisao, samo me zanimalo sta to treba da vidim tacnije sta je prana
Kada vec pricamo o tome, da li si nekada pokusao da gledas tim "neusredotocenim pogledom" na primer plafon u sobi,u polu mraku? Poslednjih par meseci kada god se uvece tako "zagledam" bez fokusa u neki deo sobe, cela slika koju vidim postane polako crna(to crnilo uvek pocne spolja da se siri ka sredisnjem delu slike), kao da sam polako zatvorio oci i ako ih drzim sirom otvorene. Nisam na internetu jos pokusao da nadjem o cemu se tu radi ali eto,ti pricas na tu temu pa rekoh mozda znas nesto vise o tome.

Kada vec pricamo o tome, da li si nekada pokusao da gledas tim "neusredotocenim pogledom" na primer plafon u sobi,u polu mraku? Poslednjih par meseci kada god se uvece tako "zagledam" bez fokusa u neki deo sobe, cela slika koju vidim postane polako crna(to crnilo uvek pocne spolja da se siri ka sredisnjem delu slike), kao da sam polako zatvorio oci i ako ih drzim sirom otvorene. Nisam na internetu jos pokusao da nadjem o cemu se tu radi ali eto,ti pricas na tu temu pa rekoh mozda znas nesto vise o tome.