a oko 30 kg nije tako strasno
mogao bi ga sam nositi da ga se moze primiti ali je nezgodno dimenzije su 60X60X140 cm
Stol za dnevni boravak
Re: Stol za dnevni boravak
baš si kreativan sa ovim materijalima, i dosta voljan uz to.
ovaj stol mi je baš super, divna zamisao. složit ću se sa red iz tvoje maskne teme i isto kazat kako bi bilo super kad bi slike svojih instalacija ukrasio kratkim opisom rada i korištenih materijala, ako te ponekad uhvati volja za to, naravno
ovaj stol mi je baš super, divna zamisao. složit ću se sa red iz tvoje maskne teme i isto kazat kako bi bilo super kad bi slike svojih instalacija ukrasio kratkim opisom rada i korištenih materijala, ako te ponekad uhvati volja za to, naravno
uhvatit ce me volja, samo opis bude jako dugacak jer je proces radenja trajao ako bi izracunao negdje oko 150 sati
aha, razumijem. ali možeš i sažetije složit ako je to frka. kao glavne korake i pojedinosti, te na što treba najviše obratit pažnju. ako nekog uhvati interes i budu ga zanimali određeni detalji, lako baci pitanje.
uostalom, ti znaš kako je i kako najbolje paše opis
uostalom, ti znaš kako je i kako najbolje paše opis

Evo jedne jednostavne i ne previše zahtjevne ideje za izradu stola (da ne otvaram novu temu, žao mi je ako se uvaljujem)

❧ “If you can't understand it without an explanation, you can't understand it with an explanation" ☙