pa cuj, mislim da sam upravo u tom broju casopisa Svjetlost (pravo na vlastiti dom)naisla na dio gdje spominju tako neku ideju kako je moguce zaobici zakon. jer kada razmislis, ni sva ta sela i eko sela nemaju dozvole za svoje objekte, vjerujem u to 90%

jer kada razmislis, oni se okupe i grade i ne vidim da itko spominje neke dozvole
pogledat cu clanak opet pa ti izvadim dio koji o tome govori, tj kako je moguce zaobici nesto takvo...
ja si razmisljam.. imam zemlju i zelim graditi kucu. Ok kucu cu krenut graditi kao vlastiti projekt za svoj gušt. e sada... ako sam ja to nazvala Instalacijom i mojim vlastiti podvigom i umjetnickim djelom u kojem pokusavam zivjet kao vlastiti projekt, ne vidim zasto bi me netko silovao radi toga. znam da je bila neka fora u samom nazivu objekta i sto ono predstavlja javnosti...
pogotovo ako napravis pricu kao eko sela... ti nudis nesto i ostavljas drugima i usput ucis druge necemu, svi su u dobiti a sada jel tko odluci zivjeti u tome, zasto da ne

ne vjerujme da ce netko doci da te izbaci

pogotovo ako je pozadina price dobra
treba zakon dobro istraziti, naci cu clanak pa ti pretipkat, kad se vratim sa posla