Ako imate tehničkih problema, prijavite ih ovdje...
- huana.meri
- Ima zahvala: 254 puta
- pohvaljen: 286 puta
Re: Ako imate tehničkih problema, prijavite ih ovdje...
ono kad si tolko napušen da nepamtiš da si ti modera, admina, ćaću, tražio da se umjesto chat napiše bullshat, eo danas vidim nikog nema, svi zamrli, reko idem u grupu napisat nekakav spam, pretnju, doćte vi svi nazad, trebaće vam opet neko nenormalan ko mi, kad ono zadnji post i je moj, i kad pogledam chat koji je otvoren na moje žicanje, čak je i nazvan i pomom proseravanju...
pa di ste sad u 3lepe, nemogu ja izgleda tolko spamat sam kolko se vi neki možete sakrit, nestat, šta je sad, nemože tako, ima da se nacrtate i da trkeljate skroz nešto....
ide ljeto, kolonizacija tajming, ima da se obavestavaju situacije na ćetu, da se javi ko se napio, ko je na poso zakasnio, ko je dao otkaz a ko ide za njemačku ili nazad...
pa di ste sad u 3lepe, nemogu ja izgleda tolko spamat sam kolko se vi neki možete sakrit, nestat, šta je sad, nemože tako, ima da se nacrtate i da trkeljate skroz nešto....
ide ljeto, kolonizacija tajming, ima da se obavestavaju situacije na ćetu, da se javi ko se napio, ko je na poso zakasnio, ko je dao otkaz a ko ide za njemačku ili nazad...
Napred je natrag a natrag je napred, pazi kamo ti ideš 

- long_pipe_magician
- Ima zahvala: 71 put
- pohvaljen: 35 puta
Jel se mogu vratiti ikako stari postovi koje sam ja napisao a kasnije sam izbrisao.
Volio bih vidjeti jedan podugačak u kojem sam umislio da je jedan tip policajac u civilu. Takodjer me zanima moje izražavanje u to vrijeme i stil pisanja.
Žao mi je sad što sam ga obrisao
Volio bih vidjeti jedan podugačak u kojem sam umislio da je jedan tip policajac u civilu. Takodjer me zanima moje izražavanje u to vrijeme i stil pisanja.
Žao mi je sad što sam ga obrisao
- Beyond Le Fov
- Ima zahvala: 425 puta
- pohvaljen: 1455 puta
Da li postoji filter koji detektuje odredjene reci u PP pa ih iz nekog razloga blokira? Imam 2 poruke koje stoje u odlaznom sanducetu vec neko vreme, a do tada su se slale bez problema. Hvala unapred
"Some people are so stingy that they think they will live forever, while others spend as if they will die tomorrow."
Nije problem. Stoji u odlaznim sve dok ju ne otvori osoba kojoj si poslao
- Ima zahvala: 97 puta
- pohvaljen: 333 puta
Šta je sa uploadom slika, imam jednu dobru za okačiti. Nemoj reći beyond da si ostao bez memorije na serveru? Potrošili smo ti megabajte?

- huana.meri
mislim da ovaj paket koji sad imamo neuključuje upload preko nas ako sam dobro shvatio jednu raspravu o forumu, pošto smo malobrojni i slabo aktivni, jedn aosoba snosi troškove već duđe vrijeme pa ni toj osobi nije baš simple...
zaključilo se da je jedino za sada moguće da bude ovako ili da se eutaniziramo...ako bude kakav sustav donacija da se malo sve poboljša i podjeli malo uteg na sve podjednako, biće objavljeno...i sam se nadam da će biti tako
zaključilo se da je jedino za sada moguće da bude ovako ili da se eutaniziramo...ako bude kakav sustav donacija da se malo sve poboljša i podjeli malo uteg na sve podjednako, biće objavljeno...i sam se nadam da će biti tako

- 55cacc2d7823
- Ima zahvala: 102 puta
- pohvaljen: 59 puta
phuploader je ugasen ako sam dobro shvatio. moguce da nisam u toku razgovora. upload skripta dize direktno na server, a radi na ovoj lokaciji;
Kod: Označi sve
https://themajka.com/media/index.php
- huana.meri
ahahhaha, jesi ga rasturio prat samo neznamo jel nabijamo nepotreban promet nekom od clanova....lol
javice se neko pa mozda budemo morali dat svako 5 e i amen, 10, neam pojma
javice se neko pa mozda budemo morali dat svako 5 e i amen, 10, neam pojma