Vodič za naručivanje printa s FSRE-a
- jagodica.bobica
- Ima zahvala: 11 puta
- pohvaljen: 7 puta
Re: Vodič za naručivanje printa s FSRE-a
he he, hvala na ohrabrenju!
Danas idem po poslednju stavku - express lonac, neki turski, valjda ce odraditi posao.
Za divno cudo, mene su ukupni troskovi za pocetak izasli oko 100€, sa sve kutijama, loncem itd, sto je relativno povoljno za pocetak ovako zanimljivog hobija.
Jedva cekam da pocnem dnevnik, mada necu nista kretati dok se ne pojavi prvi micelijum u tegli. Kao ono kad zene cute i ne govore nikom prva tri meseca trudnoce
Danas idem po poslednju stavku - express lonac, neki turski, valjda ce odraditi posao.
Za divno cudo, mene su ukupni troskovi za pocetak izasli oko 100€, sa sve kutijama, loncem itd, sto je relativno povoljno za pocetak ovako zanimljivog hobija.
Jedva cekam da pocnem dnevnik, mada necu nista kretati dok se ne pojavi prvi micelijum u tegli. Kao ono kad zene cute i ne govore nikom prva tri meseca trudnoce
nek se sruši ceo svet ako neće preokret
Драгаjagodica.bobica je napisao/la: ↑09.12.2021, 12:52 he he, hvala na ohrabrenju!
jagodica.bobica,
Код куповине ексрес лонца битна ти је литража и дубина због стерилизације разних ствари које долазе после.
Нађи и наставак метални где си купила и лонац,
да би одигла све што стерлизијуеш после у том лонцу.
Јел ћеш сајринге после користити за БРФ тек или ћеш пробати са житарицама, или ?
Срећно и чекамо апдејтове
КаПаРо 21
KaPaRo 21---> uskoro priručnici na srpskom jeziku od trip tima za uzgoj magičnih pečuraka
Pozdrav ekipa, evo da se prijavim i ja i pohvalim FSRE. Poruceno pre 15-ak dana za sr danas stiglo, placeno BTC nekih 15e stigla dva printa promera 3x3cm GT i Orissa koja je kapiram poklon jer sam trazo samo GT.
Ne znam da li je ok da pitam ovde ( nesto se bas i ne snalazim po forumu) da li od ovog jednog printa mogu napraviti 5 spriceva po 10ml (tako negde procitah na forumu) i da li je ok da iskoristim pola printa a drugu polovinu da sacuvam?
Ne znam da li je ok da pitam ovde ( nesto se bas i ne snalazim po forumu) da li od ovog jednog printa mogu napraviti 5 spriceva po 10ml (tako negde procitah na forumu) i da li je ok da iskoristim pola printa a drugu polovinu da sacuvam?
Da, ne treba ti cijeli print
Svi moji postovi su izmišljeni tj. nemaju veze s stvarnošću i sve napisano je priča koja nema nikakve veze s stvarnim događajima i osobama.
"This is the biggest joke, I've ever played on ourselves"
"This is the biggest joke, I've ever played on ourselves"
- jagodica.bobica
- Ima zahvala: 11 puta
- pohvaljen: 7 puta
KaPaRo21 je napisao/la: ↑09.12.2021, 13:50Hej, samo da se pohvalim novom bebicom.jagodica.bobica je napisao/la: ↑09.12.2021, 12:52 he he, hvala na ohrabrenju!
15 l, nerdjajuci celik, izgleda zadovoljavajuceg kvaliteta, valjda ce uraditi posao.
Nije dosao sa metalnim uzvisenjem, pa sam kupila kod kineza ovaj metalni podmetac, sta je vec.
Sutra se bacam u akciju.
Драга
jagodica.bobica,
Код куповине ексрес лонца битна ти је литража и дубина због стерилизације разних ствари које долазе после.
Јел ћеш сајринге после користити за БРФ тек или ћеш пробати са житарицама, или ?
КаПаРо 21
nek se sruši ceo svet ako neće preokret
Čuvaj spore pa nekad i mi na ovim prostorima da se organizujemo za razmenuPalacZ je napisao/la: ↑09.12.2021, 19:53 Pozdrav ekipa, evo da se prijavim i ja i pohvalim FSRE. Poruceno pre 15-ak dana za sr danas stiglo, placeno BTC nekih 15e stigla dva printa promera 3x3cm GT i Orissa koja je kapiram poklon jer sam trazo samo GT.
Najbitnije ti je pre korišćenja sajringa dobro promešati špric.
Spore su toliko sićušne da možeš verovatno i više napraviti, ali od pola printa (zavisnosti od veličine, ali prosečno) možeš 5 šprica sigurno.
Pozdrav,
KaPaRo21
KaPaRo 21---> uskoro priručnici na srpskom jeziku od trip tima za uzgoj magičnih pečuraka
jagodica.bobica je napisao/la: ↑11.12.2021, 15:50KaPaRo21 je napisao/la: ↑09.12.2021, 13:50Hej, samo da se pohvalim novom bebicom.jagodica.bobica je napisao/la: ↑09.12.2021, 12:52 he he, hvala na ohrabrenju!
15 l, nerdjajuci celik, izgleda zadovoljavajuceg kvaliteta, valjda ce uraditi posao.
Nije dosao sa metalnim uzvisenjem, pa sam kupila kod kineza ovaj metalni podmetac, sta je vec.
Sutra se bacam u akciju.
Драга
jagodica.bobica,
КаПаРо 21
Srećno i gledaj da sve bude sterilno. Najvažniji i najosnovniji zadatak da bi bilo šta bilo uspešno.
Ekspres lonac je ekstra, i dovoljno dubok, i ovaj nastavak je dovoljno dubok da napuniš toliko vodom.
Javljaj kako napreduje
Pozdrav,
KaPaRo21
drugari postoji li Fsre jos uvek? ja ih ne mogu naci preko google. bio bih zahvalan za link
- storm.raver
- Ima zahvala: 97 puta
- pohvaljen: 306 puta
Ne postoje već godinama, ali ima jako pouzdan:
https://www.freespore.com/home.html
Može čak i bitcoinom da se plati.
learning things
gledam sad imaju lep izbor i sto je jako dobro imaju LC samo nije u ampulama nego u spricevima. zivu ideju nemam kako to da porucim, na koji nacin bi preslo granicu itd? ja sam van Eu u Srbiji sam a trebaju mi spore kao hleb. imam Multiplex sklerozu pa bih da se opet oporavim malo mikrodoziranjem svakondevnim, a i pozeleo sam se putovanja s onu stranu ogledala pa bih se i provozao jedan trip.