Kakav ti je režim uzimanja po danima? Razmišljam probati uzimati svaki dan, jer drugi dan budem nekako... napet. Sve bude ok, dobro se osjećam, ali prag tolerancije na svakodnevne gluparije mi je dosta nizak.
Ja uzimam svaki dan 40 dana, dvije kapsule ujutro i dvije navečer. Moguće je da se poveća ranjuvost nakon gljiva, ja sam na primjer ako pojedem baš dozu sljedecih nekoliko dana ko živa rana, treba malo vremena za integraciju pa uzmi i to u obzir. One pokreću neke stvari i skidaju neke oklope i obrane, pa smo malo osjetiljiviji u tom periodu... a ta osjetljivost je i znak da rade i da se nešto događa
Koje velicine su kapsule koje si kupovala?cicamicamaca je napisao/la: ↑20.04.2020, 15:33 Ja smeljem gljive u mlincu za kavu i onda napunim u prazne kapsule koje kupim u ljekarni (oko 30 kn je cijena za 70 kom), obično popijem dvije kapsule
2cm x 0,6 cmGolub je napisao/la: ↑11.02.2021, 19:38Koje velicine su kapsule koje si kupovala?cicamicamaca je napisao/la: ↑20.04.2020, 15:33 Ja smeljem gljive u mlincu za kavu i onda napunim u prazne kapsule koje kupim u ljekarni (oko 30 kn je cijena za 70 kom), obično popijem dvije kapsule