Imas doslovno sve sta ti treba na forumu..nije tesko naciIstra je napisao/la:Prego cega kako sta koliko dode koliko je tesko za odrzavat molim te da mi objasnis sve ako imas sa time iskustva
Lov na Psilocybe u divljini
Re: Lov na Psilocybe u divljini
Svi moji postovi su izmišljeni tj. nemaju veze s stvarnošću i sve napisano je priča koja nema nikakve veze s stvarnim događajima i osobama.
"This is the biggest joke, I've ever played on ourselves"
Eventualno Panaeolus cinctulus u rano ljeto.Istra je napisao/la:mozes li molim te poslat slike koje du najcesce u istri hvala na odgovoru
“Side? I am on nobody's side, because nobody is on my side, little orc.”
- huana.meri
- Ima zahvala: 256 puta
- pohvaljen: 286 puta
i kasno, kod mene bolje frutaju u kolovozu...
Napred je natrag a natrag je napred, pazi kamo ti ideš 

Imaš pravo. Bitno im je da je toplo i vlažno. Rastu od 5.-9. Mj ako ima dosta vlage u zemlji i zraku.
“Side? I am on nobody's side, because nobody is on my side, little orc.”
Za Panaeolus cinctulus kako ih prepoznati dali poplave kad ih se prelomi i klk su jake?
Jebote imas cijeli podforum vezan uz to, s slikama, uputstvima i tlacis rulju da ti objasnjava..Istra je napisao/la:Prego cega kako sta koliko dode koliko je tesko za odrzavat molim te da mi objasnis sve ako imas sa time iskustva
Evo: viewtopic.php?f=26&t=1454
Svi moji postovi su izmišljeni tj. nemaju veze s stvarnošću i sve napisano je priča koja nema nikakve veze s stvarnim događajima i osobama.