Vodič za naručivanje printa s FSRE-a
Re: Vodič za naručivanje printa s FSRE-a
Ni meni vec dugo nije stiglo. Ali postoji ogromna mogucnost i da su postari zajebali. Izmjenilo ih se sto, meni ostavljaju tudju postu, a moju ko zna gdje. Jedan je nedavno bacio u kontejner
Jebivjetar
Vidim da svi naručujete print...
Zanima me dali je netko probao sam napraviti print od vlastito uzgojenih gljiva?
Zanima me dali je netko probao sam napraviti print od vlastito uzgojenih gljiva?
Svatko tko je naručio s fsre print, trebao bi poslati nazad njima koji print.
Svi moji postovi su izmišljeni tj. nemaju veze s stvarnošću i sve napisano je priča koja nema nikakve veze s stvarnim događajima i osobama.
"This is the biggest joke, I've ever played on ourselves"
Ekipa ja sam naručio sa oba FSRE-a u isto vrijeme. I nizozemski i španjolski. Sa španjolskog su mi stigli za rekordnih 6 dana! (preporučena pošiljka naravno, jer im uvijek uplatim malo više
A sa nizozemske stranice je došla jako kasno, čak sam i mislio da su stali sa radom. Print sa NL stranice je došao nakon mjesec, mjesec i pol, nisam tocno brojao, ali je zato print jako velik i jakoo gust
To se sve odvilo u zadnjih mjesec dana tako da sam sad skupio vec 4 printa.

Viele kleine Leute die in vielen kleinen Orten viele kleine Dinge tun, können das Gesicht der Welt verändern.
jel ko narucivao spore nedavno sa FSRE a? pitam jer sam ja narucio prije mjesec dana i vise i nije stiglo...
Nisi prvi koji je to rekao.
Svi moji postovi su izmišljeni tj. nemaju veze s stvarnošću i sve napisano je priča koja nema nikakve veze s stvarnim događajima i osobama.