Kako bezbedno kampovati
Re: Kako bezbedno kampovati
Ja sam si za zadnji festival kupio prostirku u Lidlu..ona koja se kao sama napuhava. Spavam kao beba. ..jest da tu uvjek ostaje to što B veli o sauni, to je istina..tlaka.
Svi moji postovi su izmišljeni tj. nemaju veze s stvarnošću i sve napisano je priča koja nema nikakve veze s stvarnim događajima i osobama.
"This is the biggest joke, I've ever played on ourselves"
Stari seNinti je napisao/la:hahaaa..kampirao bi, a da te ne nažulja.. e nemere tako

Trenutno su opcije o kojima razmisljam veliki platneni sator za legalno kampiranje i kammock za divlje, oni bi mogli ukloniti navedene probleme. Ali skupi sportovi za eksperimentiranje.
Nije problem imati odgovarajucu prostirku ako ides autom do kampa.AFX je napisao/la:Ja sam si za zadnji festival kupio prostirku u Lidlu..ona koja se kao sama napuhava. Spavam kao beba. ..jest da tu uvjek ostaje to što B veli o sauni, to je istina..tlaka.
Problem je ako ides sa ruksakom, jer prostirka koja ima dovoljno udobnosti i dovoljno termicke izolacije, a koja je i za toplijeg djela godina u planini bitna, obicno ima i svoju tezinu.
Jednom sam prilikom spavao na skupom karimatu na napuhavanje u šatoru, od frenda. On ga pronašao na plaži nakon neke oluje gdje ga je turist vjerojatno izgubio. Bilo je skoro kao na običnom madracu u krevetu. Skup hobi, bar za balkanske prilike, za strane je to više "klošarski" hobi 

Viele kleine Leute die in vielen kleinen Orten viele kleine Dinge tun, können das Gesicht der Welt verändern.
ma ove samonapuhujuce nisu teske a opet udobne i tople... iako plasticne 

^Ali tO jE sAMo MojE MisLJeNJE!!!
Ajujem te... Aj[mo]uJe[dno]
Ovu možeš srolati kao onu prostirku za jogu..kad se napuše je debljine kutije cigara..taman da je ugodna..a nije nešto teška. 140kn..pšostoje i bolje verzije, ali naravno skuplje u Decathlonu.Bamakhepa je napisao/la:Nije problem imati odgovarajucu prostirku ako ides autom do kampa.AFX je napisao/la:Ja sam si za zadnji festival kupio prostirku u Lidlu..ona koja se kao sama napuhava. Spavam kao beba. ..jest da tu uvjek ostaje to što B veli o sauni, to je istina..tlaka.
Problem je ako ides sa ruksakom, jer prostirka koja ima dovoljno udobnosti i dovoljno termicke izolacije, a koja je i za toplijeg djela godina u planini bitna, obicno ima i svoju tezinu.
Svi moji postovi su izmišljeni tj. nemaju veze s stvarnošću i sve napisano je priča koja nema nikakve veze s stvarnim događajima i osobama.